Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tersesség alatt lehet műkörmös...

Tersesség alatt lehet műkörmöshöz menni? Hajat festetni tilos?

Figyelt kérdés
Tegnap kiderült,hogy terhes vagyok,de erre a hétre bejelentkeztem a műkörmöshöz.Már nagyon vártuk ezt a babát,másfél éve próbálkoztunk és most úgy néz ki,hogy sikerült.Szóval ha árt Neki,akkor simán lemondom.Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 30. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Én 12 hetes vagyok évek óta műkörmöm van és még lesz is egy darabig, persze szülés előtt leszedetem. Hajfestésről hallottam már azt is hogy árt, mivel a fejbőrrel érintkezik a festék. De van aki azt mondja nyugodtan lehet. Én mindenesetre melíroztatom.

Boldog babavárást!

2009. márc. 30. 08:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)Közben találtam régebbi ,a kérdésemhez hasonlókat és ott is ezt írták,hogy nyugodtan lehet.Köszönöm a válaszodat:)
2009. márc. 30. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is megerősítem. Lehet.
2009. márc. 30. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehet! Én hajat is festettem, de csak a 12. hét után! :)
2009. márc. 30. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Én végig jártam fodrászhoz (utolsó héten is festettem) és műkörmöm is volt és most is van, 3 hete született a lányom. Nem hosszú karom, hanem gömbölyített végű.
2009. márc. 30. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:

nyugodtan festess hajat, csak a szőkétés ill a feketére festés nem jó, abban sokkal több a káros anyag...

fodrász anyuka

2009. márc. 30. 09:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia, lehet műkörmöd, én körmös vagyok. De inkább ha csinál olyat a körmösöd, akkor épített zseléset. A porcelánba több a méreganyag , és ha tippet rak fel akkor a ragasztóba is lehet valami. De lehet, csak mondom inkább épített zseléset.:)
2009. márc. 30. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ami miatt nem javasolják a műkörmöt (máramelyik orvos nem javasolja:)) az a körömlakk gőzének belélegzése miatt van, de szerintem ez édeskevés, hogy bármi problémát okozzon, a másik pedig, terhesség végén bnem árt leszedetni, mert ha bármilyen komplikáció lépne fel, és esetleg altatni kell, akkor kell, hogy lássák, hogy elszíneződnek-e a körmeid, ha esetleg oxigénhiány lépne fel. A hajfestést van amelyik orvos támadja végig, van amelyik csak az első trimeszterben nem javasolja. Voltam olyan doki mellett gyakorlaton, aki csúnyán leosztotta az utolsó időben lévő kismamát a hejfestés miatt...:) Szerintem akkor jársz a legjobban, ha kikéred a dokid véleményét, és akkor nem kaphatsz fejmosást:)

Boldog Babavárást!

30+2 hetes kismami

2009. márc. 30. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ammóniamentes hajfestékkel festheted bármilyenre,csak az a káros és annak is a gőze csak.
2009. márc. 30. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Mármint az ammonia:)

Az előző voltam

2009. márc. 31. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!