Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amit megeszünk az a babához...

Amit megeszünk az a babához mennyi idő alatt jut el?

Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Hät kb ugy mehet a folyamat,ami megeszel,es feldolgoz a szervezeted ugye egy resze bekerül a veredbe is,nemhiäba van az hogy egyel sok vasat,vitamint stb....tehät amint megemesztette a szervezeted ätjut a veredbe.azon keresztül egyertelmüen a babähoz is mivel ugyea köldökzsinorod vegen a pici talälhato..:),es ö azon keresztül a te veredböl kapja a täplälekot es onnan tud hizni illetve vitamint bejutattni a szervezetbe is.
2008. febr. 27. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem,mert sokan mondják, hogy evés után rögtön milyen aktív a pici, de én is úgy gondoltam , hogy kell legalább 2-4 óra egy táplálkozás után.Én még nem tapasztaltam, hogy egyből jelzett volna, ezért nem is értettem.18 hetes vagyok.

Köszi a választ!

2008. febr. 27. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kicsit hamarabb mint 2-4 óra.

az egyszerű finomított szénhidrátok pl azonnal bekerülnek a véráramba, és ahogy az anya szervezete inzulit termel, a baba is szinte azonnal érzi a hatását.

ha még csk 18 hetes vagy, akkor a mozgások java még odébb van!! ilyenkor még sok helye van a forgolódásra a picinek és még nem is olyan erőteljes taln a mozgása. (sokan csak a 20. hét tájékán érzik elősször a mozgást).

De majd idővel szépen te is kipaszatalod :) általában amugy akkor szoktak felpörögni amikor te nyugiban vagy, és napközben, ha sok a pörgés, forgás, jövés menés, megbújnak és pihennek.

Nekem akkor mozgolódott sokat amikor nyugiban voltam, ültem vagy feküdtem.

2008. febr. 27. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!