Mennyi idő alatt megy át a tejbe, amit megeszünk-megiszunk?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 15:04
1/8 anonim válasza:
10-12 óra de hallottam 24 óráról is. Valahol a kettő között.
3/8 anonim válasza:
Átlagosan 5-6 óra múlva. Persze attól is függ, milyen gyors az anyagcseréd.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyorsan szívódik fel a belekből. Az emésztés és felszívódás ideje kajafüggő, de nagy általánosságban elmondható, hogy az emésztés 1-2 óra, a felszívódás meg folyamatos. Felszívódás után a véráramba kerül, és kb. 1-2 óra, amíg kiválasztódik a tejbe.
5/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta egy ismerős védőnő(nem az enyém,mert az nem tudott rá válaszolni),hogy ha megeszed onnantól kb.a 2-3 szoptatásnál már benne van a tejcsiben!Úgyhogy órákat nem lehet mondani,mert van akinek 2-3 óánként,van akinek 4 óránként eszik a babája!
6/8 anonim válasza:
"nem árt, ha tudod, hogy körülbelül 4-6 órába telik, mire egy-egy étel összetevői megjelennek a tejben. Az alkohol, a koffein és a gyógyszerek hatóanyagai ennél gyorsabbak, 30-90 perc alatt mennek át a tejbe."
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Tekintve az eltérő véleményeket, most sem lettem okosabb:))
2010. máj. 6. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!