Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akkor ez azt jelenti, hogy...

Akkor ez azt jelenti, hogy lányom lesz?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam 13 hetes genetikai UH-on,de sajnos még nem mutatkozott a baba neme,mert olyan szégyenlősen törökülésben volt.Azt hallottam,hogy a fiú babákat hamarabb meglátják,jobban mutatják magukat.Van olyan,aki ezt meg tudja cáfolni?
2011. júl. 7. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A babám olyan szégyenlős volt, hogy ha megérezte az UH-ot, rögtön összezárta a lábait, és még el is menekült az UH elől, úgy kellett kergetve lemérni! Legalább 6 UH-on rákérdeztem, hogy mit látnak, mindig összezárta a lábait. CSAK a szülőszobán tudtuk meg a nemét, ma már 13 hónapos kisfiú!!! Semmit nem jelent, hogy szégyenlős!!
2011. júl. 8. 13:48
 12/12 anonim válasza:

Nekem a 12. hetes UH-n lanynak tippelték. A 18. heti UH-n lanynak mondtak. Mivel mar volt akkor egy fiam, így megcsillant bennem a kislany érzés :). Majd a 21. heti 4D-n kiderült, hogy fiú :D:D.

Úgyhogy tényleg csak az a biztos, ha megszületett!

2011. júl. 11. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!