Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a ciklus.hu oldalán ki van...

Ha a ciklus.hu oldalán ki van számitva a termékenységi napom és ott a fiú/lány címke alapján mindig a fiú alatt van a termékenységi napom akkkor az azt jelenti hogy nekem csak fiam lehet lányom nem?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem jelenti ezt. Csak nagyobb a valószínűsége azokon a napokon egyik vagy másik nemű baba fogantatásának. A gyakorlatban meg vagy bejön vagy nem.
2009. ápr. 10. 14:08
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Aki tanult biológiát az tudja, hogy alapvetően a férfi spermáján múlik, hogy fiú vagy lány lesz a baba.

Az ilyen megállapítások, hogy X. napon valószínű, hogy fiad lesz, max. statisztikán alapulhat. De azt kevéssé tudom elhinni, hogy vannak rajtad kívül még többszázan, akik ugyanúgy menstruálnak, ugyanolyan hőmérsékletet mérnek napról-napra stb. ahhoz, hogy ebből statisztikai valószínűséget lehessen megállapítani.

A tudományos alapja ennek kb. annyi, mint hogy ha csúcsos a hasad fiad lesz, ha ég a gyomrod, hajas lesz a babád. 50% az esélye, hogy igen, szóval vagy bejön vagy nem.

Az ilyenekből ne vonj le messzemenő következtetést és legfőképp ne ijesszen meg.

2009. ápr. 10. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

lehet nagyobb az eselyed arra hogy fiad legyen..

de ha lanyt akarsz van neten hogy milyen pozokba es hogy kell cisnaljatok hogy lanyotok/fiatok legyen!!

sok sierkt:)

2009. ápr. 10. 14:21
 4/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm!Azt tanultam hogy a x az x-el talizik akkor lány ha x az y-an akkor fiú
2009. ápr. 10. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem tök mindegy csak legyen már és egésséges legyen
2009. ápr. 10. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyrészt statisztika, másrészt gyakorlati megfigyelés.

Abból indulnak ki, hogy mivel az Y kromoszómát hordozó(fiú) spermiumok gyorsabbak, mozgékonyabbak,mint az X kromoszómát(lány) hordozók, ezért ha a petesejt már kilökődött, és akkor érnek oda a spermiumok, nagyobb a valószínűség a fiúra, ellenben a lány kromoszómások tovább élnek, ezért ha a spermiumok vannak ott előbb, és azután lökődik ki a petesejt, akkor nagyobb az esély a lányra:)

Remélem elég érthetően fogalmaztam, bocs, ha esetleg nem:)

Kellemes próbálkozást kívánok:)

2009. ápr. 10. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

nekem minden naptár, minden jóslás azt mondta, hogy lány lesz, de tutira. mindenki azt mondta, hogy csak lányom lehet.

hát kisfiú lesz :D

boldog babavárást!

2009. ápr. 10. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszike minsenkinek még probálkozunk:)És igazatok van csak egéséges legyen majd a pici
2009. ápr. 11. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!