Fiatal kismamák?
11:39 vagyok:) Én kislányt, de a lényeg, hogy egészséges legyen..:) A párom fiút akar:)
Sógornőm meg mondta, hogy úgyis fiú lesz, mert lányt akarok:) Mondtam neki, hogy nem az a fontos, hanem hogy egészséges legyen:))
Mi nagyon kislányt szerettünk volna, és sikerült, kislányunk lesz :)
Lehet, hogy közhely, de tényleg az a fontos, hogy egészséges legyen, nem számít a neme, úgyis mindenki imádni fogja :)
Én nem félek, csak a babámat féltem, a meleg miatt, biztos, hogy Őt is megviseli az egész napos szenvedésem:/:)
16 éves 11 hkm:)
Bizony kismamik, ebben a hőségben nagyon tessék figyelni magatokra!!!!
1. napi 3-4 liter folyadék minimum!
2. Dél és 3 óra között ne menjetek napra az UV miatt, vagy ha mégis, takarjátok el magatokat!
3. Ne egyetek egyszerre sokat! Inkább többször keveset!
Én is szívesen levelezek, ha gondoljátok
dorisz.vagyok@vipmail.hu
20 éves 20 hetes :)
Szia.
A tegnapi 12:33-as vagyok :)
Annyira nem félek a szüléstől inkább a fájdalmaktól... :S
De megéri :)
Augusztus 4-re vagyok kiírva, de lehet, hogy nem húzom ki a végéig.
Azért sem izgulok annyira, mert 2 barátnőmnek is most született babája. Az egyik ugyancsak 18 éves a másik 20. Május elején született az egyik ő kislány és június közepén a másik, ő pedig kisfiú.
Járok hozzájuk és nagyon imádom minkét picit és elmesélték a szülés menetét is. :D
Gratula mindenkinek a babához! :)
Érdeklődök én is sokfelé kinek hogy ment a szülés nekem is van egy pár ismerősöm akinek babája van de ők már elmúltak egy évesek de meghallgatom őket is:D
Aug 4 az nemsokára itt van :D remélem könnyű szülésed lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!