A stressz okozhat szívritmuszavart? Mit lehet terhesség alatt használni, amii segít kicsit ellazulni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 17:00
1/6 anonim válasza:
Szia! Okozhat ám!Én terhesség elött is szedtem Magne B6 pont erre és a párom is! De az agykontroll még sokat segíthet!!
2/6 anonim válasza:
Szia! Okozhat a stressz szívritmuszavart, de nem ártana utána járni nincs-e baj mögötte. Nekem is van és kivizsgáltatom magam nem szeretném ha baj lenne. Nekem Pipolphen drazsét ajánlottak, hogy ezt szokták kismamáknak,de én nem szedem. 30 hetes kismama
3/6 A kérdező kommentje:
Igen,a Pipolhenről már én is hallottam.Alapjában véve gyógyszer ellenes vagyok,ezért inkább gyógynövényre gondoltam,csak nem tudom,melyiket lehet terhesség alatt?Voltam már emiatt kivizsgáláson pár éve,akkor nem mutatott ki szervi okot a vizsgálat,de most megint előjött és annyira stresszes vagyok mostanában.
2009. márc. 29. 17:21
4/6 anonim válasza:
A citromfűtea nagyon jó nyugtató hatású, és a Sedatif PC homeós szopogatós bogyó is bevált nekem.
5/6 A kérdező kommentje:
Épp most olvastam,hogy a citromfű teát sem javasolják a terhesség alatt,pedig én is úgy tudtam,hogy lehet.A Sedatif Pc-vel meg az a agondom,hogy rengeteg szénhidrát van benne és én diabéteszes vagyok.
2009. márc. 29. 19:37
6/6 anonim válasza:
Természetesen okozhat.Pipolphen drazsét nyugodtan szedheted a terhesség alatt, nem ártalmas a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!