Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhesen c-vitamint es...

Lehet terhesen c-vitamint es cinket szendni, vagy csak kimondottan vitaminokat terhessegre?

Figyelt kérdés
2008. febr. 26. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet.Én egy darab terhesvitamint nem szedtem még baba alatt,és elsőrangú továbbra is a vérképem.Csak tudni kell hogy mit honnan.Olvass utána és sok hasznos dolgot megtalálsz neten!
2008. febr. 26. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát a c vitamin ajánlott is,a cink nem tudom pontosan milyen funkciót tölt be,de ami nagyon fontos a vas a vérképzéshez és a calcium magnézium a csont és idegrendszer képződéshez a babának,neked pedig,hogy ne tőled vonja el a pici.JA és emellett a terhes vitamin is és a folsav is kell,egymagukban nem elegendőek.És sok sok gyümi meg zöldség plusz rendszeres,változatos étrend.Boldog babavárást kívánok!
2008. febr. 26. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A cink az idegrendszer fejlődéséhez szükséges. Ha változatosan étkezel nem szükséges plusz bevitel terhesség alatt. A c-vitaminnal meg nem ártasz, nátha alatt emeltebb adagot is szedhetsz (napi 1000 mg).
2008. febr. 26. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
c vitaminból káros sokat bevinni, 100 mg-nál többet. Még a c vitamin tablettákra is rá van írva, hogy ne. Inkább egyél kivit, citromot meg ilyeneket.
2008. febr. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!