Észrevenném, ha a magzattal lenne valami gond?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ......(még leírni sem szeretném)
8 hetes terhes vagyok. 6+4 voltam ultrahangon, minden rendben volt, szívpulzálást láttunk, a dokinő azt mondta, hogy jó erős. Viszont nincs semmilyen terhestünetem, nem is volt. Észrevenném ha baj lenne??
Akiknek nem volt tünetük, hogy élték át az első 3 hónapot?
Köszönöm szépen a normális válaszokat.
2011. júl. 6. 11:14
11/11 anonim válasza:
Egy rokonomnak elhalt a baba, de nem is tudta, hogy terhes, mivel spirál volt felteteve neki. Már napok óta lázas volt és nagyon levert, semmi nem vitte le a lázát, mire kiderült mi a baj. Úgy derült ki, hogy mitől volt rosszul, hogy este arra kelt, hogy görcsöl és vérrel együtt távozott a magzat, már azt hiszem elmúlt 12 hetes is. Azt mondták, hogy szerencséje, hogy nem lett nagyobb baj, mivel el volt benne halva a baba, akár mérgezést is kaphatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!