Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg veszéllyel járhat,...

Tényleg veszéllyel járhat, hogyha hasonlóképp foglalkozom a 2 kutyámmal mint a terhességem előtt?

Figyelt kérdés
2008. febr. 26. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Én semmit nem csináltam másképp a kutyámmal a terhességem alatt. Ha tiszta a kutya és az alapvető higiéniai szabályokat betartod, semmi baj nem lesz. Ráadásul a kutyának szüksége is van rá, hogy ne azt érezze, hogy a baba miatt ő kimarad az életetekből, vagy hogy kevesebb jut neki belőled, mert akkor lesz féltékeny a babára.

Ma már a fiam is éppúgy szereti a kutyát, mint én :)

2008. febr. 26. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudsz mit csinálni, Ők is családtagok,nem? 2 kutyusom van, állandóan ugatnak, idegesítenek, ijesztgetik a babám és engem a hirtelen kirohanásaikkal.Én meg kiabálok velük...de miyen veszélyekre gondolsz?Egészségügyi biztos nincs,a fizikai veszélyeket meg ügyesen kivédheted.Ne stresszelj!!A babád jó helyre érkezik!
2008. febr. 26. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, csak utánuk mindig moss jól kezet, és igyekezz, hogy a ruhádra, veled érintkező dolgokra (kanapé..) ne kerüljön szőr, amennyire lehet.

Én mindig egy ruhát húztam, ha kimondottan állatoztam, és kezet mostam utána. Ha vigyázol, semmi baj nem lesz!!

2008. febr. 27. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!