Tényleg veszéllyel járhat, hogyha hasonlóképp foglalkozom a 2 kutyámmal mint a terhességem előtt?
Figyelt kérdés
2008. febr. 26. 20:29
1/3 anonim válasza:
Én semmit nem csináltam másképp a kutyámmal a terhességem alatt. Ha tiszta a kutya és az alapvető higiéniai szabályokat betartod, semmi baj nem lesz. Ráadásul a kutyának szüksége is van rá, hogy ne azt érezze, hogy a baba miatt ő kimarad az életetekből, vagy hogy kevesebb jut neki belőled, mert akkor lesz féltékeny a babára.
Ma már a fiam is éppúgy szereti a kutyát, mint én :)
2/3 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinálni, Ők is családtagok,nem? 2 kutyusom van, állandóan ugatnak, idegesítenek, ijesztgetik a babám és engem a hirtelen kirohanásaikkal.Én meg kiabálok velük...de miyen veszélyekre gondolsz?Egészségügyi biztos nincs,a fizikai veszélyeket meg ügyesen kivédheted.Ne stresszelj!!A babád jó helyre érkezik!
3/3 anonim válasza:
Nem, csak utánuk mindig moss jól kezet, és igyekezz, hogy a ruhádra, veled érintkező dolgokra (kanapé..) ne kerüljön szőr, amennyire lehet.
Én mindig egy ruhát húztam, ha kimondottan állatoztam, és kezet mostam utána. Ha vigyázol, semmi baj nem lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!