Ma nem érzem a kicsim! 2 napig olyan aktív volt hogy szinte egész nap csak rúgdosott! Ma meg még semmi! Ugye csak alszik?
Figyelt kérdés
Valamit érzek de az meg szúrkál :( minden ok ??2009. márc. 29. 11:22
1/5 A kérdező kommentje:
20 hetes vagyok!
2009. márc. 29. 11:24
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj! A frontok megzavarják a babákat, ugyanúgy ahogy minket. Ma még az én kis tündérem is csak párat mozdult, azt is csak nagyon finoman. Itt nagyon rossz idő van, általában ilyen időben nem mocorog annyit.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Valószinüleg minden oké. A babák sok mindenre reagálnak pl. a frontokra is, pihenéssel vagy épp aktiv mozgással:)
És rengeteget tudnak pihizni is. Még egy valami. Ált. korán reggel és este aktivabbak.
Nekem olyan módszerem van babicsek "lefülelésére", hogy jó sokat iszom egyszerre. pl. gyümilevet. Ha épp nem mélyen alszik egyből jelzi, hogy hallja ám , hogy mama "vedel" :)) De ez van akkor is, ha eszem általában.
Jó babavárást!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat:). Talán egy-kettőt már bökött azóta de furi az elmúlt aktív napokhoz képest hogy ilyen lusti:)!
2009. márc. 29. 11:55
5/5 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, ahogy előttem is írták, nem minden nap egyformán aktívak. Nálam ilyenkor (hogy megnyugodjak, hogy rugdal) a fagyi vált be, vagy a csoki. A hidegre azonnal reagált, ugyanúgy az édesre is. További jó pocakosodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!