Egész éjjel nem aludtunk? A bébi nagyon aktív volt, egyfolytában rugdosott. Megérezhette, hogy erős hidegfront jön? 34 hetes km
azért különös,mert mostanában már olyan jól aludtunk,tegnap azt hittem ki akar már bújni,annyira mozgott :)
másnak is volt ilyen a baba?
ha sokat mozog az jót jelent,ugye?
reggelre elfáradt :)
Szia!Én pont ellenkezőleg voltam.Végre az egész éjjelt végigaludtam.Eddig minden nap tombolt a pici a pocakomban,most viszont nyugodt volt.A frontot tényleg megérzik én is úgy vettem észre.
33hkm
Nekem a bébivel semmi gondom, ellenben majd meghalok úgy jóslózok, hülye hidegfront:(
Én ezért nem tudtam aludni.
Igaz,hogy én még csak 26 hetes vagyok,de a pici nálam is a 2.éjszakát tombolja végig.Én is kicsit aggódtam,mert még ennyire aktív ne volt soha.
Mostanra megnyugodott,megnyugtató,hogy nálatok is ez van a napokban.
én készültem is rá,mert mindenki mondogatta,hogy jön a front,és ráadásul érzékeny is vagyok rá...
erre nekem semmi bajom,fejem se fájt...a bébike meg egyfolytában izgett-mozgott...
ráadásul már befordult,és a fejecskéje is jól lent van...úgyhogy nem volt valami kellemes érzés,ahogy ficánkolt :)
azt olvastam ilyenkor elnyugszanak a babák,erre tessék :) a tapasztalat mégsem azt mutatja :)
ez is bizonyítja,hogy minden terhesség más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!