Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudnék megnyugodni? 37...

Hogyan tudnék megnyugodni? 37 hetes vagyok és a babám súlya csak 2100 gramm és az uh szerint csak 34-35 hetesnek felel meg. Hetente kell NST-re és uh-ra mennem. Nagyon aggódom állandóan a sírógörcs kerülget, ugye nem lesz baj:- (

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 10:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia sorstárs! :D Én most vagyok 36 hetes babás,és nekem is kisebbet mértek a kelleténél.Most 2.35 kg,és én is nagyon megilyedtem.De kiderült az oka is,mert kb másfél hete benne voltam egy hányás-hasmenés vírusban,és ez kicsit visszavetette a babám a fejlődésbe.De azt mondta az orvosom,ne aggódjak,mire ki kell jönnie,ő már egy életképes,egészséges babó lesz,csak kicsit kisebb az átlagnál.Ráadásul a méhlepényem is érett,így én most fekszem,mert az már tuti hogy április közepéig nem húzzuk ki.Azt mondta az orvos,az a baj,hogy kialakult az a szemlélet,hogy egy babának hatalmasnak kell lennie,pedig ez nem számít!!!Légy nyugodt,kellemes szép babás napokat,és boldog szülést kívánok neked.

Egy 36 heteske

2009. márc. 29. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Üdv mindenkinek!

Én pont az a kismama vagyok aki meg azért aggódik, hogy nagy lesz a baba. Az előző babám 4500g lett és most is úgy néz ki nagy lesz a baba. Már előre aggódom hogy fogom megszülni az előzőnél elekadt a szülőcsatornában így 3-an szedték ki belőlem .Ezt még egyszer nem szeretném átélni. Annyira örülnék ha csak 3 kg-os baba lenne. Terhességi diabéteszem van ez is közrejátszik pedig csak 8 kg-ot híztam mert szigorúan tartottam a ditát, mégis nagy lett.Ne aggódj, lehet hogy egy kicsit kisebbnek is mérték fel.

38 hetes kismama

2009. márc. 29. 13:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok bíztatást és, hogy megosztottátok velem a ti gondjaitokat- félelmeiteket is sokszor az is elég. Hogyha ilyen kicsike lesz a súlya, akkor sokkal tovább kell majd a kórházban maradnunk? Nahát azt nem tudom még, hogy fogom kibírni!
2009. márc. 29. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Tegnapi 10.48-as vagyok.

Az én babám asszemelég kicsinek számított :)

Mégis 4 nap után hazaengedtek minket(2210 grammal), mert jól szopott és volt tejem is bőven. (Az első néhány héten napi tiszta súlyt mértünk, hogy lássuk gyarapszik-e, de hál istennek úgy evett mint a gép.)

Szóval ne nemcsak a születési súlytól függ hogy mikor jöhettek haza, hanem a baba szopási készségétől is.

2009. márc. 30. 09:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Most jöttem haza a kórházból, mert bent tartottak, és csütörtökön megyek egy másik kórházba. Tiszta agyrém. Ahány orvos nézett mind, de mind mást mondott, az egyik szerint a lepény ellátja a feladatát, reggeli doki azt mondja nem látja el a feladatát na most kinek higyjen a ember lánya. Elég volt másik doki, másik kórház!
2009. márc. 31. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:

elsözör is nyugi,másodszor ha most meglesz a baba,már nem koraszülött, és inkább vegyék ki,mint h baj legyen..idekint is megnől,nekem pont betöltött 37.hétre született 3kg-val és már 9kg,8hós...barinőm fia,34.hétre született 1400grammal,és már 10 hós,szintén 9kg,megy,mászik stb....ügyesebb mint a fiam....szorítok értetek!

29 hetes kismama

2009. márc. 31. 15:59
 17/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok,nincs avárosodba valahol 4d-uh ahol doki csinálja? menj el hozzá,mond el mi a baj,tutti már ma fogad...és megnyugszol kicsit
2009. márc. 31. 16:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon gondolkodtam, hogy elmegyek 4D-re de ez az új doki nem lesz olcsó. És a régi dokim, akire nem haragszom, mert nem ő pont nem tehet róla azt ajánlotta, hogy feküdjek csütörtökig nehogy valami baj legyen és beinduljon, mert a másik kórházban a doki csak csütörtöktől van, tehát ha törik ha szakad nekem nem szabad addig szülnöm, mondogatom is neki, hogy csak még egy napot bírjon ki!
2009. márc. 31. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!