Kismamák, akiknek kicsivel több volt a magzatvizük, egészséges babátok született? Kiderült, hogy mi volt az oka?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 10:33
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem az utolsó UH-n írták rá a papíromra, hogy átlagosnál több magzatvíz. Meg is ijedtem, hogy mi baj van, de teljesen egészséges babám született. Lehet, hogy csak pont akkor pisilt a magzatvízbe. Te hány hetes vagy? Hány UH alapján több a magzatvíz? Ha a dokid nem mondott semmit, akkor ne aggódj, én is olvastam a neten mindenféle rémtörténetet, hogy mi okozhat több magzatvizet.
2/4 A kérdező kommentje:
29 hetes vagyok és a 26. heti uh-on mondták először,hogy több a magzatvíz.Terhességi diabéteszem van,arra fogják,de én aggódom,hogy nehogy valami fejlődési rendellenesség legyen a háttérben!
2009. márc. 29. 11:40
3/4 anonim válasza:
szia!
nekem is terhességi diabéteszem van, és én is 29 hetes vagyok. Nekem azt mondták, hogy a diétát azért is tartsam szigorúan, hogy NE legyen sok a magzatvizem. Szóval, tényleg a cukor miatt lehet (ezt írják sok helyen), de szerintem, ha elég komolyan veszed a dokik utasításait, nem lesz gond és a baba sem jön előbb.
4/4 A kérdező kommentje:
Igyekszem betartani a diétát,remélem,ahogy helyreáll a cukor anyagcserém,a magzatvíz mennyisége is rendeződik!
2009. márc. 29. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!