Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismamik hogy vagytok?

18 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
mikor láttátok utoljára a picit?én 12 hetesen voltam utoljára uh-on és legközelebb 19hetes 5naposan megyek megint. nem sok ez a kimaradt idő? mert már úgy látnánk a picurt!!! de nagyooon!!
2009. márc. 29. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz én 20 hetes vagyok..Nincs magán dokid? Mert akkor nála megnézheted Uh.n sűrűbben! Én a kötelezők közt mindig megyek a dokimhoz és így láthatom:)! Most majd csak 4 hét mire megyek ez is nagyon hosszúú......
2009. márc. 29. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:

szia.19 hetes vagyok.én most hét kedden láttam a picurt a 18 hetes genetikain,előtte meg 16 hetesen az afp előtti uh-n.ezek nálad nem voltak?legközelebb csak 24 hetesen látom,és az még sokára van.nincs magán dokim,és nem is lesz mert inkább költöm a gyerkőcre amit a dokinak fizetnék.érzed már a mozgását?én igen.kis focista van a pocimba.

szia

2009. márc. 29. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

én is magándokihoz járok, de nála nem lehet megnézni, akkor egy héten legalább egyszer elmennék!legutoljára 12 hetesen voltan, nem volt olyan afp előtti sem!azóta semmilyen!de olyan rossz képzeljétek, az elején szinte hetente voltam, rengeteg fotócskám is van, az utolsónál 2x voltam egy nap, mert mentünk pestre is 4Dre, ott videót is kaptunk!

Már márc.15.-e óta folyamatosan mocorog a kis cseppike, már ezért is kíváncsiak lennénk rá nagyon, mert 12 hetesen is ugrál megállás nélkül a videón, csak mostmár érzem/érezzük is!

Arra nagyon kíváncsi lennék h nektek is megállás nélkül bokszol a babó? olyan érdekes, h szinte minden percben érzem,de annyira jóóó!

Szombaton mindenét beleadta és már apuci ujját is megrúgta! :-D

2009. márc. 30. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok.hát a pocimba egy kis focista vagy bokszolo van.rengeteget érzem,de leginkább délután és este felé.nálunk kis piszok mert nekem állandóan mocorog,ha ha hasamra rakom a kezem mindig rengeteget simogat,de amint valaki odateszi a kezét elbújik.néha azért sikerül a páromnak is érezni.
2009. márc. 30. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!