Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki egy beteg gyermek...

Van, aki egy beteg gyermek mellé vállalt be egy testvérkét?

Figyelt kérdés
Teljesen mindegy milyen szinten, de tartósnak mondható betegséggel küzdő gyermek mellé.
2009. márc. 29. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sok ismerősöm van aki a beteg gyermeke mellé vállalt még egy babát.A sógornőm 3 gyerekes anyuka,az első gyereke fiú és egészséges,a második lány és Down szindrómás,és aztán jött még egy kislány (nem tervezték) aki szintén teljesen egészséges.Nagy és boldog családként élik az életüket,és a két egészséges gyerekük imádja a a "beteg" kislányt is.De van olyan ismerősöm is akinek az első autista kisfiú,a második Down szindrómás kislány,és a harmadik pedig egy egészséges gyerekként született.Mert mint mondja neki is kellett egy egészséges baba is,vágyott rá,és bevállalta.Nagyon szépen élnek ők is,nekem ez a két család a példaképem. :) Neked is van már egy beteg gyereked?
2009. márc. 29. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, van egy 8 éves kisfiam, előző házasságomból, aki apja után örökölte az epilepszia egy típusát.

Nagyon köszönöm a választ, azért jó olvasni, bíztató!

2009. márc. 29. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A kisfiam három és fél éves. Tavaly év elején született a kislányom, Júliusban a fiamról kiderült, hogy cukorbeteg. Nem tervezetten 30 hetes terhes vagyok. Minket is sokan megszóltak, hogy beteg gyerek mellet minek a harmadik, de nem foglalkozok velük. Nehéz döntés volt, de örülök, hogy nem vetettem el. Ahogy Ti érzitek a pároddal úgy döntsetek, de szerintem a gyermeked is örülne egy kistestvérnek. Minden jót
2009. márc. 29. 14:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást Neked is! Vigyázzatok magatokra!
2009. márc. 29. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!