Voltál már úgy, hogy nagyon szerettél volna egy adott nemű kisbabát, de az ultrahangon kiderült, hogy mégsem az lesz?
Ha nagyon csalódottnak érezted magad, hogy dolgoztad fel?
Tudom, nem a neme számít csak egészséges legyen... de most hagyjuk ezt. Ha nagyon kislányt akartál de fiú lesz vagy épp fordítva, akkor hogyan birkóztál meg a csalódottság érzésével?
Na látod én meg életemben nem vettem fel se rózsaszínt, se szoknyát, és egyáltalán nem voltam lányos soha. :D
Hát majd megbirkózunk vele. :)
Na èn teljesen èrtelek mert ugyanebben a cipôben jàrtam. Annyira kisfiùt szerettem volna hogy mèg nem is voltam terhes vettem 1-2 fiùs dolgot hogy " azz vonzzam be" - lehet nevetni!
16 hetes uh- on kiderült hogy kislàny. Fèrjemnek màr van egy lànya ès ezèrt is illetve hogy ne legyen az àllandò hasonlítgatàs stb. Meg ezer màs miatt mire leèrtünk 4d- rôl az autòig èn sírva is fakadtam.
Azòta lassan 5 hòs lesz ês nagyon boldog vagyok! Pl. Elgondolom ahogy majd a konyhàban koszítunk :) vagy hogy majd hagyom hogy a pizzàra ô rakja rà a feltêtet vagy nem kell habos- babos èn adok rá farmer nacit, fehèreket, szürkèt, lilàt, vagàny fejkendôt, egy anyànak a kislànnyal több közös èlmènye lesz mint egy kisfiùval (foci, autòk). Idôvel te is màshogy làtod majd, hidd el. Boldog babavàràst!
10:36-osnak:
Nekem van már fiam, és hidd el, soha senki nem fog életedben úgy szeretni, mint a fiad. :) Amíg a lányod apás lesz, addig a fiad a te öledben ülve fog mesekönyvet lapozgatni! Boldog leszel. Hidd el. :)
Szia! Azt hiszem összefutottunk a másik hasonló kérdésnél:), de bemásolom ide is azt a válaszomat:
Érdekes amit írtál.
Én mindig is kisfiút szerettem volna, és a terhességem 18. hetéig biztos is voltam benne, hogy fiam lesz. Minden külső jel is erre utalt (pl. kerek pocak), és ha bárhol megláttak, az idősebb emberek is mind azt mondták, hogy ez biza' fiú lesz. 18 hetesen az uh-n végre megmutatta magát a bébi és egyértelműen látszott, hogy kislány. Nagyon szégyelltem magam, de bizony végigbőgtem az estét és az éjszakát és pont azon gondolkodtam, amin te, hogy mit fogok én kezdeni egy kislánnyal??? Csalódott voltam, ez az igazság. Aztán teltek a napok és kezdtem megbarátkozni a dologgal (muszáj volt:)
Most pedig azt mondhatom, hogy mindennél jobban örülök, hogy itt van velem a gyönyörű, édes, 8 hónapos kislányom! És ha lesz testvére, azt sem bánom, ha ő is kislány lesz!:) Változni fognak a te érzéseid is, meglátod!
Annyit tennék még hozzá, hogy én sem hordtam soha rózsaszínt, szoknyát sem nagyon, sőt, még frizurákat sem csináltam magamnak, ezért féltem attól nagyon, hogy hogyan is fogok én copfokat gyártani, kis csatokat tűzdelni... Mondjuk itt még 8 hónaposan nem is tartunk, de az öltöztetést szépen meg lehet oldani. Nem öltöztetem a lányom habos-babos rózsaszín ruhákba, de igyekszem nem is fiús darabokat venni. Vagány kislány ruhák is kaphatók! Ne izgulj, jó anyukája leszel a pici lányodnak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!