Mit tanacsoltok? A haz dohos, a tapeta peneszes, rafesthetunk? A szonyegpadlo 4 eves es kutya is bent aludt a szobaba. Eleg, ha kitakaritjuk geppel?
Figyelt kérdés
parom anyagi okok miatt nem akar cserelni2011. júl. 5. 07:50
11/21 anonim válasza:
Hogy-hogy kirúgtak?????Határozatlan idejű munkaszerződésed volt??Mert akkor terhesen nem rúghat ki!!
12/21 anonim válasza:
És hazaengedi a védőnő ilyen körülmények közé a babát?
Miért nem mész inkább egy anyaotthonba?
13/21 anonim válasza:
Ha nem rúgtak volna ki, akkor is itt maradtatok volna a babával?
14/21 A kérdező kommentje:
az unalmukban kotekedok miatt irtam,hogy jol kerestunk.ezzel arra celoztam,a butaknak le irom,hogy ez varatlan helyzet.az egesz lakas vizes,de ez az osszes oreg hazban igy van,ezert kertem tanacsot a szobara nezve.butak kimeljenek,kotekedjenek massal
2011. júl. 5. 22:48
15/21 anonim válasza:
Bár az utolsó kérdésekre nem válaszoltál, én elmondom mit tennék ezzel a helyzettel. Mivel még van 3 hónap, ezért nem olyan sürgető. A tapétát most azonnal leszedném és kiszárítanám a szobát. Ha kell, fűtéssel. Aztán átfesteném olyan alapozóval ami szárítja a falat és vizesedésgátló. Nem tudom mi a neve, de létezik ilyen, festékboltban biztosan tudnak segíteni. Aztán ha ez kész, akkor jöhet a rendes festék. Ezekhez nem kell mestert fogadni, ti is ügyesen meg tudjátok csinálni! Mindez kb. 5-6e ftból megvan, attól függően, hogy mekkora a szoba. Szőnyeget elég kitakarítani, a kutya nem számít, hogy ha nem ott végezte a dolgát. Ja és venni kellene egy páramentesítőt! Ha mást nem, csak azt az egyszerű ceresitet, az kb. 2600ft.
16/21 anonim válasza:
Én sem értem mit kell kötekedni szegénnyel. Épp elég bajuk van. Ahogy az előttem író is írta kezdjetek hozzá. De szerintem vakoljátok újra a falat. Egy-két nap alatt megvan vele egy kőműves és a párod segíthet neki. Nem kell a legdrágább mestert erre megfogadni. Az anyag meg nem olyan sok. Tud még a melegben száradni a fal sokat. Utána pedig ti is ki tudtok festeni, az a legkevesebb. A szőnyegnek alapos tisztítás.
17/21 anonim válasza:
Nem kötekednek, hanem próbálnak segíteni. Ugyanis a munka törvénykönyve védi az állapotos nőt a rendes felmondás ellen, akkor is, ha a nő még nem is tudja, hogy állapotos. Ezért kérdezte itt valaki, hogy hogy kirúgták? A kérdező ha ezt bővebben kifejtené, akkor lehet, hogy tudunk neki abban segíteni, hogy visszaszerezze a munkáját, ill. a pénzét.
18/21 anonim válasza:
Minden szobában lehet szellőztetni, ahol akár egy ici-pici ablak van. Ventilátor az ablak elé/ablakba úgy, hogy a háta kifelé álljon. Így a kinti friss levegőt küldi be a szobába.
Ha ennyire vizes a ház, én tuti nem vinném oda a csemetét, amíg ki nem lett rendesen szellőztetve. Van még 3 hónapotok, essetek neki!
19/21 anonim válasza:
Igazad van 8.15-ös én nem kötekedésből kérdeztem,azt:hogy-hogy kirúgták? hanem mert akkor mehetne munkaügyi bíróságra és vissza szerezhetné a jól fizető állását.Akkor gondolom több pénzel többre mehetnének.....
20/21 A kérdező kommentje:
egesz ejjel nem aludtam,megint osszevesztem parommal,mert szerinte eleg,ha rafestunk...hivtam 2 festot,az egyik azt mondja,eleg,ha domesztoszos vizzel lemossuk ,aztan duluxal rafestunk,mert az hagyja szellozni.A masik azt mondja,le kell szedni a tapetat,aztan ujra tapetazni,majd azt is lefesteni....nagyon sokba kerulne az utolso megoldas vagy a festo draga nemtom.Azt mondtak,nagyon soknak il,yen a haza,alapbol vizes,dohos,pici az ablak...
2011. júl. 6. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!