Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tunetekkel jar ha...

Milyen tunetekkel jar ha kinyilik a mehszaj?

Figyelt kérdés
21 hetesen eleg gyakran kemenyszik a hasam,ezert nagyon aggodom.
2009. márc. 28. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
ezt csak a dokid tudja megmondani neked! szedj MagneB6ot, az jó haskeményedés ellen! és ne agyalj olyanon, hogy kinyílik a méhszájad, nyugi minden rendben lesz!
2009. márc. 28. 21:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem faj,no-spat irt az orvosom,hetfotol nem megyek dolgozni,tehat pihenes is lesz,van okom aggodni hogy elveszithetem a babat?
2009. márc. 28. 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Probalok nem rosszra gondolni,csak volt egy vetelesem a tavaly,hat hetesen ezert nem vagyok a legnyugodtabb...
2009. márc. 28. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
első vagyok! Nem lesz semmi baj hidd el. Pihenj sokat valóban, ha ennyit keményedik a hasad akkor tényleg szigorú ágynyugalom! Változhat még a dolog, nem biztos, hogy egész terhességed alatt nyugiban kell lenned, de most pihizz sokat!
2009. márc. 28. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Feleslegesen ne aggódj! Egy hat hetes korai vetélés még nem jelenti azt, hogy egy másik terhességben korábban kinyílik a méhszáj. A pihenés mindenféle szempontból jót tesz.
2009. márc. 28. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem 23 hetesen keményedett nagyon be a pocim napi 3*2 magne b6-ot szedtem semmit nem ért a dokim javasolta hogy magnesii citricit szedjek nah onnantól nem volt ilyen bajom

2009. márc. 28. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is szedj MgB6-ot, az használ keménydésre. Nem hinném, hogy ettől kinyílna a méhszájad. Ne is agyalj ilyeneken.

Egyébként nekem a védőnőm azt mondta, hogy amikor nyílik a méhszáj, azt lehet érzeni, szúrkál a hüvely felé, mondjuk nem tudom mennyi lehet ennek a valóságalapja. Meg szerintem mindenkinél más. Olvastam itt már azt is, hogy fájt a kismaminak, de olyat is, hogy nem érzett belőle semmit, csak az orvos mondta.

De 19 hetesen ne agyalj rajt:) Fő a nyugalom:)

Boldog Babavárást!

30+1 hetes kismami

2009. márc. 29. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenki érzi, ha kinyílik a méhszáj. Sajnos.
2009. márc. 29. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Fő a nyugalom! a haskeményedés egy természetes folyamat , ami közben a méhed "gyakorol" . Nem fáj a babának , nem okoz kárt , nem nyilik ki tőle a méhszáj , vagy forditva. Ha sokat keményedik arra tényleg jó a magne B6!

Csak tréfának irom , ne vedd komolyan , de nyitott méhszájjal is elég kevés az esély arra , hogy a baba "kicsusszanjon" a helyéről , mivel hála az égnek , nem csak a méhszájon múlik a méh támasztása' :)

2009. márc. 29. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!