Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet érezni amikor kinyílik...

Lehet érezni amikor kinyílik a méhszáj?

Figyelt kérdés
33 hetes kismama vagyok amikor utoljára voltam dokinál zárva volt a méhszáj.szerdán megyek dokihoz ultrahangra remélem még mindig zárva van.csak néha furcsa érzésem van ott lent.
2011. máj. 23. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen érzésed van? Egyidősek vagyunk, csak azért kérdezem. Nekem néha nyilalló érzésem van ott.
2011. máj. 23. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:

én egyik gyereknél sem éreztem

az a helyzet, hogy egy idő után már minden fáj és feszít, megkülönböztethetetlen a normális, természetes itt fáj, ott szúr a méhszáj nyílásától.

2011. máj. 23. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:

én sem éreztem egyik gyerkőcnél sem.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv:2gyermekes,24h.km.

2011. máj. 23. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 37+0 hetesen volt enyhe görcsölés és minimális vérzés, bementem a kórházba vizsgálatra és 1 ujjnyira nyitva volt a méhszáj. A lányom 39+0 hétre született.
2011. máj. 23. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 28 héten nyitva volt már a külső-belső 1 ujjnyira és semmit az ég világon nem éreztem belőle amikor kinyílt!

Üdv 33 hetes kismami

2011. máj. 24. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!