Vérszegénységre, vashiányra napi fél dl vörösbor? Vélemények? Van aki esetleg kipróbálta?
Figyelt kérdés
Régen a súlyosan vérszegény kismamáknak ezt javasolta az orvos.Anyósom ezt ajánlja,(terhesen ő is itta anno)de én nem vagyok híve,hogy pocisan alkoholt igyak.Szerintem kis mértékben is káros.2009. márc. 28. 20:06
1/6 anonim válasza:
Ezt orvossal beszálném meg.Addig egyél sok májat,és halat.
2/6 anonim válasza:
hát én inkább a neoferrofolgammát szedném. egyrészt nem szeretem a vörösbor izét, másrészt az a fél deci is fejbe lökne, és nem vagyok abban biztos, hogy káros -e vagy nem....inkább a kapszula.
3/6 anonim válasza:
én nem vagyok teljesen ellene a vörösbornak, de napi szinten én sem javaslom. néha néha lecsúszhat egy-egy deci, de sztem próbálj vmi mást kitalálni, terhesvitamint. nekem 4volt a vasam mikor kezdtem szedni és 29 lett a végére már nem is engedte a doki szedni mert 27 a max
4/6 anonim válasza:
Én is nagyon sokat hallottam arról, hogy régen a dokik javasolták a kismamának a bort, ha vashiányos volt. Persze nem a jó kis tablettás bort, hanem az igazi szőlőt látott bort! Ez egészséges és nincs arra vonatkozóan semmiféle adat, hogy ez károsan hatna a magzatra! Viszont nagyon sokféle vastabletta van! Érdemes a dokit erről megkérdezni! Nekem is a neo-ferro-folgammát írták ki. Kérdezz rá!
5/6 A kérdező kommentje:
Én is a neoferro-t szedem + az elevitet is,de nekem nem igazán javít. De azért köszönöm mindenkinek a javaslatokat!
2009. márc. 28. 21:42
6/6 anonim válasza:
Nekem a dokim ajánlotta, de a korai keményedések miatt. És a szülésznő is. De orvosa válogatja ugye, kérdezd meg a tiédet, hogy mit javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!