Vérszegénységre kapni fogok gyógyszert?
Figyelt kérdés
25+4 hetes vagyok, és a cukorterhelési eredmény vérszegénységet mutatott ki, amúgy minden eredmény jó lett. Kell erre szedni valamit? A védőnő semmit nem mondott, dokihoz jövőhéten megyek.2011. máj. 12. 21:44
1/8 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok benne biztos, de ha jól tudom, akkor vasat fog adni rá a doki, ha nem vagy vészesen vérszegény. Vasat amúgy is szedhetsz, ártani nem árt. 37 Hkm
2/8 anonim válasza:
A terhességem vége felé nálam is vérszegénységet állapítottak meg. Neo ferro forgamma nevű gyógyszert kaptam (vas), és ezt kellett napi 2x szednem.
3/8 anonim válasza:
Én már az elején is vérszegény voltam,de az utolsó hónapokban én is kaptam gyógyszert:neo-ferro-folgamma-t! Most újra kismama vagyok,más orvoshoz járok,megint vérszegény vagyok,kíváncsi vagyok fogok-e kapni ismét valamit!
4/8 anonim válasza:
Kapni fogsz vasat!
Én gyerekkorom óta vérszegény vagyok,terhesség alatt jobban látszik rajtam. Kezdetek óta szedtem az első terhességem során a vasat,napi 3 szemet,abból a ferro folgammából. A vérképem így is silány lett, így a második terhességem alatt már nem szedtem rá semmit,és most sem. Ha kérdi a doki,hogy van e vasam,akkor "persze hogy van!" A gyermekeim így is egészségesek annyira,mint az első lányunk. (vérszegény Ő is,meg a 2. lánykánk is.)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 2 gyermekes,22 h.km.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Hétfőn vagy kedden tudok beszélni az orvossal, majd megirom ha akarjátok hogy mit kaptam, ha kapok-e valamit.
2011. máj. 13. 17:26
7/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam az orvosnál, és ő azt mondta hogy a védőnő össze vissza beszélt, mert nem vagyok vérszegény. igy nem kell szednem semmit.Én csak az orvosomnak hiszek, nem ? Azért fura.
2011. máj. 17. 20:19
8/8 anonim válasza:
Hallgass az orvosra,ő tudja mikor mit kell szedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!