Holnap megyünk 4d-s ultrahangra! Mennyi az esély arra, hogy elkapjunk egy mosolyt? :-)
Figyelt kérdés
Kinek mik a tapasztalati? Gyakran sikerül elcsípni 1-1 mosolyt a piciktől?:) Vagy nagyon szerencsésnek kell lenni, hogy pont akkor támadjon kedve hozzá?:)2011. júl. 4. 19:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy mekorra a baba. Mi voltunk 18 hetesen is, akkor még nem volt mosoly, de aztán voltunk a huszon hetek vége felé és akkor volt már mosoly. És kép is pont készült róla. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Mi holnap leszünk 33 hetesek! Sajnos csak most sikerül eljutnunk! :-)
2011. júl. 4. 19:55
3/6 anonim válasza:
Én 29 hetesen voltam!Én nem mosolyt láttam hanem egy kis grimaszt:D meg bekapta a kis kezét :D olyan jó ezeket vissza nézni a cd-n:D
4/6 anonim válasza:
Én sajnos szomorú okokból két havonta jártam 4D-s UH-ra. Szerencsére minden rendben volt nála. A pici arcát 16 hetes korában láttuk először. Utána mindig elbújt.Háttal befelé/lefelé volt. A 34-ik héten a doki már bökdöste a hasamat, meg oldalra fordított, de úgy sem látszott semmi.
Egy vagyont otthagytunk, az utolsó UH-n 38héten már ingyen kaptuk a DVD-t! :) Na, itt végre megmutatta magát, de aludt, nem volt mosoly.
Szerintem az is örvendetes ha a pici arcát megmutatja! :)
5/6 anonim válasza:
hát esély az van rá.bár mi 28 hetesen voltunk 4D ultrahangon és a babám végig aludta az egészet,pedig előtte ittam kávét is meg a doktornő csokival etetett,ébresztgette de a kisfiamat semmi nem érdekelte.ez nálunk most nst-n is így volt.hiába ittam kávét,meg a doki ébresztgette kb 15perc után ébredt fel a kisfiam.de remélem neked sikerül megpillantanod a kisbabád első mosolyát!!!
6/6 anonim válasza:
19 hetes UH-n mosolygott :) Szerintem szerencse kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!