29-hetes vagyok de én már iszom a málna levelet istenem
bárcsak kitágulnék. Remélem hasznos a tea?
Azt a 36-ik héttől szabad csak inni, túl korán kezdted el szerintem.
2009. márc. 28. 18:46
Szia, de 29 hetesen miért szeretnél már kitágulni? Csak mert én 30 hetesen parázok nehogy idő előtt kinyíljon a méhszáj!
2009. márc. 28. 18:46
Csak az utolsó hetekben szabad inni! Ne hülyéskedj! Hagyd abba!
2009. márc. 28. 18:55
Gondolom még nem szeretnél kitágulni...csak a 36.héttől szabad inni.
2009. márc. 28. 19:06
Gondolom, nem szeretnél koraszülött babát..hagyd abba gyorsan, mert ilyenkor még nagyon veszélyes inni. Ok, hogy túl szeretnél lenni a szülésen, de még nagyon korai.
2009. márc. 28. 19:17
6/10 A kérdező kommentje:
az első gyerekemet 8-ével ezelött szültem.semmit nem tágultam császáros voltam majdnem meghaltunk mind a ketten.utána a fiamat kivették és ugy volt,hogy én halok meg aztán megmaradtam.mivel,hogy nagyon nagyon véreztem igy az orvosok gyorsan mütötek egy hónapig voltam a korházba aztán haza mentem és vártam a menszeszt de nem hüvelyi úton jött ,meg hanem kipisiltam na akkor vissza az urologiára ott megmütüttek.utána nagynehezen vissza állt minden.de nekem ez egy rémálom még élek.ez a második házasságom és nagyon szeretem a férjemet ő egy nagyon jó ember csak ez volt az álma vágy egy baba mivel,hogy nagyon nagyon szeretem igy nagy boldogságal válalom a babát de a szivem mélyén minden nap retegek.és mindent megtennék,hogy simán meg szüljem a babát
Sajnálom,hogy ilyen rossz élményed van az első szüléseddel kapcsolatban,de azzal,amit most csinálsz,veszélybe sodrod a babádat.A második szülés szerintem könnyebb lesz,de ha még sem ,akkor már az előzmények alapján tudni fogják az orvosok,vagy az orvosod,hogy nehezen tágulsz és segíteni tud méhszáj puhítóval,hogy könnyebben tágulj.Tedd le azt a teát,ráérsz inni a 36. héttől,akkor is segít majd.
2009. márc. 28. 19:55
8/10 A kérdező kommentje:
OKÉ leteszem.Majd elő veszem 35-hétben.köszi puszi nektek
Szia!
Tedd el a teát és csak a 35 héten vedd elő.
Nálam az első szülésemnél ( még nem ismertem a teát ) oxitocinnal indítottak, nagyon nagyon nehezen, nagysokára tágultam, vákummal segítették világra a fiam, mindenem szétszakadt.
A második terhességemnél ittam a málnalevél teát a 35 héttől napi 2 csészét. A 39 hét végén spontán fájásokkal indult a szülésem, az első fájástól a kicsi megszületéséig 4 óra telt el. Pikk-pakk könnyen tágultam, gyorsan és szépen született meg a fiam, pedig jóval nagyobb is volt mint az első, mégsem szakadtam szét sehol sem. A gátam nagyon gyorsan gyógyult 2 hét múlva már nem is fájt a gátseb.
35 héttől kezd el újra inni a teát.
Szép szülést kívánok neked!
2009. márc. 28. 20:13
Én is azt mondom neked, hogy most még korai! Tényleg elég csak a 35. héttől inni a málnalevél teát. Viszont van még egy valami, a gátmasszázs, ami segít abban, hogy a gátad rugalmas legyen, könnyebben táguljon és a babó is szebben kiférjen. Járj utána, hogy ez milyen és ezt már a 34. héttől simán csinálhatod! Bár ez azt hiszem, hogy a gátmasszázs olajtól is függ!
Kitartás! És remélem szebb élményeid lesznek így másodjára!
2009. márc. 28. 20:57
Kapcsolódó kérdések: