Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nagyon gáz ha azt kívánom...

Az nagyon gáz ha azt kívánom h bárcsak túl lennék már a terhességen?

Figyelt kérdés

Olyan sokat aggódok h saját magamnak keserítem meg a várandóságot. Most nem tuok másra hagyatkozni csak h érzem e a mosorgását. Ha kint lesz legalább látni fogom.

27. hetes kismama vagyok.

2009. jan. 30. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg,ez természetes dolog,hogy aggódunk a gyerekünkért.Ez többé nem is fog elmúlni,mert mindig lesz miért aggódni miattuk.Még nyugdíjas korunkban is.

Foglald le magad talán unatkozol,és ne gondolj semmi rosszra.Élvezd a várandósságot,ez egy kiváltság szerintem nekünk nőknek,hogy mi élhetjük át.Én sajnálom,hogy többször már nem élhetem át.3 gyereken van,és nem akarunk többet.Pedig a két utolsó terhességem nem volt éppen problémamentes.

Gondolkodj pozitívan,mert az sokat számít.Várd örömmel boldogan a babátokat.

Minden jót.

2009. jan. 30. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Ne aggodj,próbálj megnyugodni, mert csak ártassz vele akár a babádnak is.Én is szerettem volna hamar túl lenni a terhességen,azért,hogy minél hamarabb szeretgethessem.De mivel ennek a 9 hónapnak ell kell telni,igy azon gondolkodtam inkább,hogy mit hogy szeretnék csinálni.Arra ne is gondolj, h valami baja van a babádnak.Beszélgess vele, énekelj neki, simogasd.Hidd el igy örömöd lesz a terhességedben,nem pedig aggodalom.Türelem hamar el fog jönni,és már azon aggodsz, hogy vajon most épp miért sír :-)

Üdv.

2009. jan. 30. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Én is így voltam kb a 30. hétig.Próbáld átértékelni a dolgokat magadban,nekem sikerült,és utána minden szép volt. Ahogy már említették,simizd beszélgess vele,olvass valamit hangosan.Hidd el lehet vele kommunikálni!Olyan érdekes,izgi érzés.

Az én babám 6 hetes,fantasztikus,hogy már velem van.Használd ki minden percét a terhességnek,és a majd a babázásnak,olyan hamar megnőnek!!!

Szép,nyugodt várandóságot,szülést és babát!!!!!!!!!

2009. jan. 30. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

szia, én is hasonló képpen vagyok. Szintén 27. hetes, de már hetekkel ezelőtt is így éreztem. Pedig szinte semmi bajom a terhesség alatt.Nem voltak rosszulléteim,nem hánytam semmi..... Még is nekem nehezen telnek a napok. Lehet hogy túl aggódjuk a dolgot. Mikor bele gondolok,hogy még több mint 1o hét......... De vígasztaljon az,hogy a felén már túl vagy, én is erre szoktam gondolni.

üdv. H

2009. jan. 30. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is így voltam,ma már babázok ezerrel,amit imádok!De alig várom,hogy megint terhes lehessek,mert gyönyörű érzés!!!!(így utólag)

Használjátok ki!!!!

2009. jan. 30. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 23 hetes terhes vagyok és én is így gondolom :-)

Ha nem érzem a baba mocorgását, rögtön kétségbe esek.

Szerintem ez természetes, hiszen aggódunk.

2009. jan. 30. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 28 hetes vagyok, és már én is szeretnék túl lenni rajta, mármint a terhességem, már most olyan problémáom vannak, amik az előzö terhességeimnél csak a végén jelentkeztek az utolsó 2 hétben...

De tegnap a doki azt mondta, hogy szerinte még olyan 6-7 hetem lehet, úgyhogy most azon aggódok, hogy ha hamarabb születik, ne legyen semmi baja

2009. jan. 30. 11:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Mosmá nem érzem magam ufónak.:)))

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

2009. jan. 30. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyanígy voltam. Veszélyeztetett terhesként nem volt más dolgom, és lehetőségem, csak magunkkal foglalkozni. Állandóan a netet bújtam, és ha valami rosszat olvastam, rögtön magamra vettem, és azon aggódtam. És ez így ment minden nap. Alig vártam, hogy megszülessen a kisfiam. És megszületett. 7,5 hónapos, és képzeld, ma is mindennap aggódom valamin! :-) Nem változtam. Ja és rájöttem, valahogy átértékeltem, hogy milyen szép, és jó állapotosnak lenni! Kitartást, hamar eltelnek a napok hónapok!

2009. jan. 30. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!