Az UH vizsgálat adatai mennyire közelíti meg a valós értékeket/33. hét/?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 22:32
1/5 anonim válasza:
A mérésen alapulók valósak (BPD, Femur, stb), viszont a súlybecslés eléggé nagy tévedési határral bír, még közvetlenül szülés előtt is akár 3/- fél kiló lehet.
2/5 anonim válasza:
Nekem a 38. héten 3600 grammot mértek a fiamnál, 3 hét múlva született 4400 grammal. ha állítólag heti 250 grammot híznak az utolsó hónapban hetenkét, akkor bejött sőt...
Mindenesetre az, hogy nagy baba lesz, már akkor tudhatóó volt
3/5 anonim válasza:
Szia!
A barátnőmnek 35 hetesen azt mondták, hogy már most 3 kg a pici, nagy babára számítottak. Pont 3 hét múlva született 2 kiló 90 dekával.
Olvastam olyat is, hogy valakinek azt mondták, hogy nagy baba lesz, csak pár darab 56-os ruhát, inkább 62-eseket vegyenek. Írták, hogy 4 hónaposan lett jó rá az 56-os, addig lógott rajta, még kellett venniük egy csomó 50-es ruhát is. Sok ilyet lehet olvasni.
Gratulálok a pocaklakóhoz!
4/5 anonim válasza:
Attól is függ, ki végzi az uh-t. Nekem otthon az sztk-s doki szülés előtt 2 nappal 3250-et mondott, és csökkent mennyiségű magzatvizet, erre 2 napra rá víz nélkül (szárazon) megszületett 3870-el a kislányom. Amúgy észre sem vettem, hogy szivárogna a víz.
5/5 anonim válasza:
Dokitól függ, mennyire ügyes. Egyébként ha 3 héttel a mérés után születik kisebb súllyal, akkor fogyhatott is, gondolom. Nekem 2, aztán 3 héttel nagyobb súlyt mértek a 30. héttől, majd a 35. héten azt mondta nem már, mert bőven meg van a súlya, 3250 gr. Aztán mégis megmérte, és kevesebbet mondott, mint 2 hete, azt mondta, ez nekünk csak jó. Kiderül ha megszületik, hozzávetőleges, de ha baj van, azt úgyis látnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!