Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék még? Nagyon meg...

Mit tehetnék még? Nagyon meg vagyok fázva. !

Figyelt kérdés
Sok gyümit eszek,rengteg tea/mézes/.Egyfolytában az orrom fújom.Már bele zsibbad a hasam. Szegény babóm egész nap rúgdosott tegnap szerintem már ő is unja az orrfújásom:(! Nem ártok neki ugye??
2009. márc. 28. 09:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és már 3szor gőzöltem este 1szer meg ma már 2szer! Nem sok javulás van..:(!
2009. márc. 28. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Infra lámpás melegítés a homlokodra, arcodra. És Bioparox spray, orrba szájba, szó szerint. Na jó, csak 4 óránként.
2009. márc. 28. 09:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajna az nincs! Azt nem is írtam hogy orr sprayt is és torokfertőtlenítőt is nyomom egyfolytában...
2009. márc. 28. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Az oscillococcinumot ajánlom, homeopátiás szer, megfázás, influenzás időszakban. Én ezzel vészeltem át hogy a férjem influenzás lett és nem kaptam el (kopp-kopp-kopp). Terhesség alatt szedhető.

Jobbulást kívánok!

2009. márc. 28. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy vészeltem át az influenzát, mint kismama , hogy az alábbiakra figyeltem oda:

Rendszeres szellóztetés. Akár fél órás is!Itthon is , vagy ha még dolgozol , ott is nyugodtan.

Nagyon sok gyümi , főleg C- vitamin tartalmúak. pl. kivi , narancs.

Valami magzatvédő vitamin, nem minden nap persze , csak alkalmanként

plusz valamilyen mentolos , szopogatós cukorka. Van egy nagyon jó " a torok kéményseprője", vagy a tantum verde. ami csak félig meddig gyógyszer. Ezekkel ki lehet váltani mindenféle bigybuszt és csodateákat :)

30 hetes kimama

2009. márc. 29. 11:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia Köszi a válaszod:)! Amúgy a torok cukin kívűl mindent alkalmazok! Sajnos mégis megfáztam!! De már kezdek jobban lenni!!!Tantum Verde tényleg jó!!
2009. márc. 29. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!