Nem vagyok terhes. De nem jön meg a bajom, megvagyok fázva. Mit tehetnék, hogy megjöjjön?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 14:05
1/5 anonim válasza:
Szeretkezz, maszturbálj. De most komolyan, az orgazmus "sietteti" a menzeszt. Nekem be szokott válni pl. nyaralás előtt. Persze nem jelenti azt, hogy elélvezel és már meg is jön, de ha egyébként is mostanában jönne, akkor pár napot lehet vele nyerni.
2/5 anonim válasza:
hát nem tudom nekem inkább késlelteti:(Ülj bele minden este mig meg nem jön,jó meleg vizbe.Tuti segit:)
3/5 anonim válasza:
Norculut tablettát szokott az orvos adni oylan nőknek,akiknek nem jön meg. Ha komolyabb dolgot akarsz,fordulj orvoshoz, ő tud ebben segíteni.
4/5 anonim válasza:
Nekem E- vitamint irt fel a doki es ket napra ra meg is jott.
5/5 anonim válasza:
Rengeteg C-vitamin!
Dupla dózisban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!