Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes leszek és már nő a...

Ha terhes leszek és már nő a pocakom, ki kell vennem a köldök piercinget?

Figyelt kérdés
Van aki szerint nem, van aki meg azt mondja, hogy ki kell.
2011. júl. 2. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem forr csak úgy össze, csak ah gyulladásban van.Igaz nem volt még terhességem, de volt hogy fél évig nem hordtam, utána nehezen, de be tudtam tenni, annyi, hogy a lyuk nem lesz oylan tág, mint a piercing, hanem csak kb mint a fülbevaló, krémmel be lehet tenni, is 2-3 napig feszült utána, mig hozzátágult...

Terhesség előtt sztem is érdemes, mert összehúződik, és akkor nem lesz gyengébb ott a bőr, kisebb az esélye a szakadásnak, megnyúlásnak

Amúgy lehet kapni direkt kismamáknak való szilikongyűrűt bele...

2011. júl. 3. 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Én 7 hónaposan vettem ki, az UH-os doki üvöltözött velem, hogy azonnal szedjem ki... A szülés után sokáig eszembe sem jutott, hogy visszategyem, így benőtt. Nem lett annyira csúnya a helye, mint amilyenre számítottam. Minél hamarabb kiveszed, annál szebb lesz a helye, ha benő.
2011. júl. 3. 21:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát úgy látom mégis csak ki kell vennem még az elején ha nem akarom hogy csúnya legyen. De azt semmiképp nem szerettem volna hogy összeforrjon :( A szilikon gyűrűről még nem hallottam.
2011. júl. 4. 07:49
 14/17 anonim ***** válasza:
El kell döntened, hogy mit választasz: szép maradjon a pocakod, vagy vissza tudd tenni a piercinget. Újraszuratni már egyébként sem olyan drága. Nekem volt fogszabályzóm és akkor kivettem minden éjszaka a nyelvpiercingemet, mert féltem, hogy beleakad. Sajnos így is, hogy csak éjszakára vettem ki, benőtt egy idő után :( De nem baj, aztán kiszúrattam újra :)
2011. júl. 4. 07:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is úgy halottam, hogy már a tervezéskor célszerű kivenni. Egyébként szerintem undorító egy pocakos kismama köldökpirszinggel, ez csak egy vélemény.
2011. júl. 4. 10:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Én 14 hetesen vettem ki,elég hamar elkezdett nőni a hasam és feszített vagy nem is tudom,kellemetlen volt a piercing.

Most 22 hetes vagyok,és nem látom csúnyának a helyét,de látszik hogy volt ott valami.Szerintem vissza sem fogom tenni.

2011. júl. 4. 13:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak, akkor úgy látom amint nőni kezd a pocakom, ki kell hogy vegyem, ha nem akarom hogy csúnya legyen. Abban meg csak reménykedek, hogy nem fog beforrni. :)
2011. júl. 5. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!