Jól gondolom, hogy terhesség alatt nem lehet piercinget csináltatni?
Figyelt kérdés
A köldökömből ki kellett vennem, de oda már nem is akarom visszarakni, szóval majd szeretnék egyet a szám alá vagy felé. Mikor csináltathatom meg? Szülés után?
És a gonosz válaszolóknak üzenem, hogy nem ez a legnagyobb gondom, csak szimplán érdekel.
Köszönöm.
2011. jún. 27. 10:09
1/5 anonim válasza:
Jól gondolod!Szerintem inkább csak szülés után csináltass!
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne most csináltass piercinget. Gondolj bele, hogy a baba hányszor bele fog kapni! Mert bizony a szádat szereti majd "fogdosni" :) Én is épp azon gondolkodom, hogy kiveszem a szemöldökömből pont ezért. Na meg azért is, mert csak anyuka leszek... nem vagyok én már lázadó kamasz :)
3/5 anonim válasza:
Nézd, nem is az, hogy megcsináltatok szülés előtt, mert sztem semmiféle káros hatása nincs, de sok helyen szülésnél kiszedetnek MINDENT az emberből, különösen az arcáról, hiszen ha bármit be kell avatkozni, útban lehet.
Várd meg vele, mire meglesz a baba!
4/5 anonim válasza:
Velem nem szedették ki (a teherbeesés előtt rakattam a szám alá) de én kiszedtem szülés után. Ahogy írták is: anya lettem, nem kamasz már.
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy 2,5 éves kisfiam és 28 hetes kismama vagyok. Volt piercing a köldökömben és az orromban, mikor kiderült, hogy az első babával terhes vagyok kivettem a köldökömből érthető módon, az orromban maradt. Nem is volt gond, amíg a pici el nem kezdett minden után nyúlni, meg kalimpálni :) Rendszerint mindig valahogy sikerült megütnie az orromat, de volt olyan is, hogy a ruhája akadt bele és kirántotta. Aztán ahogy nagyobb lett megszokta, hogy azt nem bántjuk mert anyának fáj, ma már fel sem tűnik neki :) Na de ugye megint nemsokára lesz egy picur a családban, és én eldöntöttem, hogy piercing marad, de már okosabb leszek, ha akkora lesz a baba akkor itthon leragasztom és pici sebtapasszal a balesetek elkerülése végett. Így van is, meg nincs is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!