Terheségi csíkok megelőzésére mennyire jó a babaolaj?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy attól is függ mennyire vagyunk hajlamosak a csíkosodásra,de valamivel mégis védekezni kell ellene.Én hajlamos vagyok sajnos!2008. febr. 25. 22:49
1/4 anonim válasza:
Szia!
A lehető legjobb rá.Én amikor terhes lettem minden nap fürdés után bekentem magam a zselés babaolajjal és sehol sincs egy kósza csíkom sem,bárki kötözködhet egyszerűen nincs!Pedig megszültem egy 4 kilós babát hatalmas hasam volt az alkatomhoz képes tényleg nagyon nagy és nincsenek csíkjaim:)Használd minden nap mert megéri:):)
2/4 anonim válasza:
Szia! Amiota terhes vagyok en is zseles babaolajjal kenem a borom minden este furdes utan es reggel pedig testapoloval. Nincs egy csikom sem es remelem nem is lesz! 17 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Én sima babaolajat használok, szerintem az is nagyon jó!!!
Nem kellenek a méregdrága krémek. 36 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
Én baba testápolóba kevertem sima babaolajat, jó sokat, és azzal kenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!