Barna folyás miért lehet?
Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok és van barnás folyásom. Voltam orvosnál kaptam gyógyszereket magnéziumot, utrogestant, nospat.Mondta méhszájam renben, méhem puha, baba jól van.
Akkor mitől lehet?volt másnak is?Egészséges babátok született?egyaltalán megmaradt a terhesség?
2009. márc. 27. 13:52
1/6 anonim válasza:
Nekem az első terhességemnél volt ilyen,de sok pihenés és a gyógyszer hatására elmúlt 5 nap alatt.Hormonális ingadozások okozzák általában.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2009. márc. 27. 14:06
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem tapadt meg a méhlepény rendesen. Nekem az első babánál ez volt a gond. (Most a másodiknál nem is látják, hogy miért, de most is volt vérzésem)
Nagyon sokat pihentem,első babánál még megtehettem, és szerencsére minden rendbe jött.
Csodaszép kislányom lett, már 4 éves. Semmi baja nem volt.
Próbálj nem sokat idegeskedni!
Boldog babavárást!
4/6 anonim válasza:
Szia, nem tudom neked pontosan milyen folyasod volt/van, de nekem 12. hetes koromig kb 2 hetente jott egy kis vilagosbarnas vagy rozsaszines folyas. A dokim azt mondta hogy ez a beagyazodas velejaroja (nem mindenkinel) mert a beagyazodas a 12. hetre fejezodik be. Csak magneB6-ot kaptam es azt mondta pihenjek mert allandoan idegeskedtem. Most 17 hetes vagyok mar nincs folyas es minden rendben van a babaval. Latom te is voltal orvosnal es szeded amit kell ne aggodj minden rendben lesz csak pihenj amennyire szukseged van.
5/6 anonim válasza:
Az elozo vagyok, azt elfelejtettem irni hogy ket ismerosomnek is nagyon eros verzese volt,azt hittek elment a baba, kozben a babajukkal meg nem volt semmi gond :) es mindkettojuknek egeszseges babaja szuletett.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 27. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!