24 hetes kismama vagyok, szerdán kihúzták a bal alsó 6-os fogamat. Aki járt hasonló helyzetben, mit szedett/szedhetett fájdalomcsillapítóként? (mivel hogy nekem még így két nap után is nagyon fáj, sőt egyre jobban fáj)
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 12:47
1/5 anonim válasza:
Szia!Én is jártam már így sajnos.Kihúzták a fogam decemberben,és annyira begyulladt,hogy pár nap múlva vissza kellett mennem.És megint két fogat ki kellett húzni.Nekem a doki a Panadolt mondta ha nagyon fájna.De sokszor az sem segített,meg jegeztem.Szerintem próbáld meg a Panadolt.Inkább,mert nem jó a babának sem ha a fájdalomtól szenvedsz.Remélem tudtam segíteni.Boldog babavárást!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Itthon volt Paramax rapid 500 mg (paracetamol hatóanyagú tabletta) és abból bevettem mert már nem bírtam, de arra rá is volt írva hogy terhesség alatt is alkalmazható. De ezt nem szeretném sokáig szedni mert talán nem is a legalkalmasabb...
2009. márc. 27. 13:18
3/5 anonim válasza:
Megint én vagyok.Paracetamol tablettát vehetsz be.Remélem nemsokára a fájás is elmúlik.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem hétfőn húztak.
Én Cataflam-ot vettem be, 2x. Annak van gyulladáscsökkentő hatása is. Corsodyl szájöblögetőt is használok, ami fertőtlenít és segíti a gyógyulást. Ja igen, és jegeld.
Jobbulást!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2009. márc. 27. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!