Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegeden keresek jó nőgyógyász...

Szegeden keresek jó nőgyógyászt, lehetőleg nőt.25 hetesen elvállal még?

Figyelt kérdés
A párommal elég hirtelen kell Bp-ről Szegedre költöznünk, így az eddigi orvosomnál sajnos nem tudok szülni.:( Ő egy nagyon kedves 4 gyermekes nő, akihez hasonló nőgyógyószt keresek Szegeden. Ilyen idős terhesen remélhetem, hogy még elvállalnak?
2009. márc. 27. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, nő orvost nem tudok ajánlani, de ha nem ragaszkodsz hozzá, akkor az én orvosom is egy tündér aranyos ember, szuper magánrendeléssel, uh-al és tényleg mindig nagyon segítőkész, mindent elmagyaráz, ha kell többször és más orvosok is elismerik a szakmai tudását!!!Dr. Sikovanyecz Jánosnak hívják.Ha gondolod privátba elküldhetem a számot ahol be tudsz hozzá jelentkezni!
2009. márc. 27. 11:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én dokim is nagyon jó évek óta hozzá járok, az előző babám már nála született és most is nála fogok szülni.Dr.Keresztúri Attilának hívják.Van bejelentkezős magánrendelése, ha a klinikánra kell menni Uh-ra mindig megbeszéljük mikor találkozunk.De nem ez volt a kérdésed.Van nő nőgyógyász Szegeden is,a nevét nem tudom de ha megkeresed a klinika honlapját akkor megtalálod.Véleményt nem tudok róla.Remélem tudtam segíteni.
2009. márc. 27. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!