Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 éve nem sikerül teherbe...

1 éve nem sikerül teherbe esnem. Találok jó nőgyógyászt Miskolcon, akinek van magánrendelése és jól fel van szerelve? (uh, stb). (Lehetőleg a megyei kórh. -ban dolgozzon)

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
nemtudok ,de aztajánlom kérdezd meg valamelyik ismerösöd kihez jár és oda elmész. már tényleg jobbhaelmész ne várd meg mire lelkileg teljesen kileszel mert akkor nemkönnyü vizsgálatokra járni
2008. okt. 30. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom neked mondani, hogy a megyeiben kihez ne menj, mert engem elég csúnyán félrekezelt és 1 évet ráhúztunk miatta a babaprojektre. Már nem haragszom rá és biztos sok nőnek segített, de velem csúnyán kitolt pedig fizettem is neki. Megírom a nevét az e-mail címedre nem akarom/merem kellemetlen helyzetbe hozni.
2008. okt. 30. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha normális a menstruációd, és gyaníthatóan nincs gond a peteéréseddel, mert rendszeres, akkor javaslom, hogy veled egyidőben kezdjétek meg a férjed kivizsgálását, hátha az ő műszerében van a hiba. Nálunk sajnos ez van, 6 hónap után már ment ő is, most pedig már meg is kezdődött a gyógykezelése. Reméljük a legjobbakat!
2008. okt. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!