20 hetes kismamik, hogy vagytok, mennyire aktív a babátok és mekkora már a pocitok?
Szia!
Én pont ma vagyok 20 hetes:) Nekem sajnos még nincs pocim, csak nagyon kicsi, nem is nagyon aktív a gyerkőc. Mondjuk ebben benne lehet az is, hogy nem vagyok vékony, meg első baba is. De én nagyon várom hogy aktív legyen a picilány:)
Te hogy vagy?
szia
Első vagyok.
a hasamon nekem is van izom úszás és atlétika miatt, ez eddig eszembe sem jutott. Plusz melő fali a méhlepény azt mondják ettől is függ.
sziasztok
Nekem nagyon változó a közérzetem de ez biztos az időjárás miatt van ami persze a kis pocaklakómra is hatással van, én vékony testalkatú vagyok nekem is első baba és változó az aktivitása tegnap egy percre se állt le ma pedig lustizik, eddig 4kg szedtem fel, a hasam pegig 91cm átmérőjű, de ez biztos alkat kérdése. Ne izgulj, azért mert pici a babád még csak a felén vagyunk túl és még ezután fognak sokat nőni hízni a kis pocaklakók. Ja nekünk is kislányunk lesz.
Boldog babavárást:)
Szia!
Én is 20hetes vagyok. A babát 3 hete érzem,h mozog! Már egyre aktivabb! A pocim 103cm! Sztem ez alkati kérdés.Én is vékony testalkatu vagyok,a védőnő szerint a magasságomhoz tul vékony is voltam!
Én már hat hete tudom,h kisfiam lesz!
Boldog babavárást!
Sziasztok!
Én pont ma lettem 20 hetes. Kisfiunk már jó három hete nagyon aktívan izeg mozog, ezzel jó nagy fájdalmakat okozva mert nem a legjobb helyre fészkelte be magát. Aktív mozgását már sokszor a párom is észleli.
Nekem csak egy gondom van, mostanság elkezd néha ezerrel dübögni a szívem utána lelassul majd megint fel. Ez eléggé megvisel bár azt mondják a terhességgel jár. Ti jól vagytok?
Noncsi
Igen jól vagyunk és már beleléptünk a 21 hétbe, bár tegnap óta eléggé nyilal a bel oldalamba, de azt olvastam ezt a baba csinálja, valószínű most a bal oldalamat spécizte ki a kis drágám. Azt is olvastam, hogy a heves szívdobogás is a terhesség velejárója,
Boldog babavárást,
21 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!