Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismamik, hogy...

20 hetes kismamik, hogy vagytok, mennyire aktív a babátok és mekkora már a pocitok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pont ma vagyok 20 hetes:) Nekem sajnos még nincs pocim, csak nagyon kicsi, nem is nagyon aktív a gyerkőc. Mondjuk ebben benne lehet az is, hogy nem vagyok vékony, meg első baba is. De én nagyon várom hogy aktív legyen a picilány:)

Te hogy vagy?

szia

2009. márc. 27. 10:54
 2/9 vav22 ***** válasza:
Én hétfőn leszek betöltött 20 hetes. Én átlagos inkább vékonyabb alkat vagyok, hasam egyáltalán nem volt soha, nekem elég szép nagy hasam van már :-) De a Babót érzem már minden nap, de még elég gyengén és elég későn kezdtem el érezni, valószínű azért mert elég izmos hasfalam van. (5év atlétika, 3 évkarate :D) A hányós időszakom már szerencsére elmúlt, de még mindig érzékeny vagyok a gusztustalan látványú dolgokra és a szagukra. És veled mi a helyzet? Boldog babavárást mindenkinek! :-)
2009. márc. 27. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

a hasamon nekem is van izom úszás és atlétika miatt, ez eddig eszembe sem jutott. Plusz melő fali a méhlepény azt mondják ettől is függ.

sziasztok

2009. márc. 27. 11:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon változó a közérzetem de ez biztos az időjárás miatt van ami persze a kis pocaklakómra is hatással van, én vékony testalkatú vagyok nekem is első baba és változó az aktivitása tegnap egy percre se állt le ma pedig lustizik, eddig 4kg szedtem fel, a hasam pegig 91cm átmérőjű, de ez biztos alkat kérdése. Ne izgulj, azért mert pici a babád még csak a felén vagyunk túl és még ezután fognak sokat nőni hízni a kis pocaklakók. Ja nekünk is kislányunk lesz.

Boldog babavárást:)

2009. márc. 27. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia.Én 20hetes és 3 napos vagyok.Már a 16.héttől érzem a babót:)Bár vékony vagyok,ezért is érezhetem a doki szerint.Nekem is első baba.Az is igaz,hogy most a 20.héten már sokkal aktívabb,minden nap érzem,naponta többször is.A hasamon is szépen látszik,már le sem tudom tagadni,és kismamanadrágot kellett beszereznem.Úgy néz ki,hogy kislányunk lesz.bár a doki azt mondta nem 100%,de nagyon úgy néz ki.És veled mizu?Tudod mi lesz?
2009. márc. 27. 11:05
 6/9 vav22 ***** válasza:
2. vagyok. Nekem is első baba és mellső fali méhlepény :-)
2009. márc. 27. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 20hetes vagyok. A babát 3 hete érzem,h mozog! Már egyre aktivabb! A pocim 103cm! Sztem ez alkati kérdés.Én is vékony testalkatu vagyok,a védőnő szerint a magasságomhoz tul vékony is voltam!

Én már hat hete tudom,h kisfiam lesz!

Boldog babavárást!

2009. márc. 27. 14:15
 8/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Én pont ma lettem 20 hetes. Kisfiunk már jó három hete nagyon aktívan izeg mozog, ezzel jó nagy fájdalmakat okozva mert nem a legjobb helyre fészkelte be magát. Aktív mozgását már sokszor a párom is észleli.

Nekem csak egy gondom van, mostanság elkezd néha ezerrel dübögni a szívem utána lelassul majd megint fel. Ez eléggé megvisel bár azt mondják a terhességgel jár. Ti jól vagytok?

Noncsi

2009. márc. 30. 12:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen jól vagyunk és már beleléptünk a 21 hétbe, bár tegnap óta eléggé nyilal a bel oldalamba, de azt olvastam ezt a baba csinálja, valószínű most a bal oldalamat spécizte ki a kis drágám. Azt is olvastam, hogy a heves szívdobogás is a terhesség velejárója,

Boldog babavárást,

21 hetes kismama:)

2009. ápr. 1. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!