Tapasztalatok 4D-s ultrahanggal kapcsolatban? Érdemes elmenni? Megéri az árát?
még mindig a 15:15 vagyok
Havonta 12 ezret én sem adtam volna ki, inkább a Babára költöm.
Nyilván nem vagyunk eszementek, hogy több 100.000 ft-ot költsünk uh-ra...nem is tehetnénk meg :(
Mi ennél jóval kevesebbet fizettünk,mert legalább ebben szerencsénk volt
15:15 vagyok megint :)
Ha a baba egészsége miatt aggódtok, akkor mindenképpen!
Nem tudom hol, merre laktok, de próbáljatok olyan rendelőbe menni ahol nem a babamozizás a lényeg.
Orvos legyen ott és ne csak sima "szonográfus"
Kérdezzetek rá mindenre: lepény állapota, köldökzsinór milyensége, agyi áramlás a babánál...ezt mind meg tudják nézni, ha jó a szakember.
Barátnőm a Brendon-ba ment ott, csak olyanokat hallott, hogy nézze, milyen édes kis keze van, de az egészségi állapotáról egy szót sem szóltak :(
Szóval nálatok a mozizás rész már csak plussz élmény lesz és biztos látni fogják azt is, hogy minden rendben van!
Ne izgulj!
Nyíregyházán lakom. A vizsgálatról ezt írják: 2D/3D/4D ultrahangvizsgálat (lelet, fénykép, video, DVD felvétel)
Gondolom akkor ebben minden benne van, nem? Úgy hallottam, hogy a doktor úr felesége készíti a felvételt, de ebben nem vagyok biztos, szerintem Ő is jelen van! Ez majd ott kiderül! :-)
Az első terhességemkor 2x is voltunk, igaz Mi a babamozi miatt. Én Pesten voltam ott minden szervét egytől egyig megmutatta (vese, máj, szív, stb.) elmondod, hogy a vizsgálaton mit mondtak neked és ott megmondják, hogy valóban így van e. Engem anno jobbra balra fektettek a babát is "felrázták", hogy alaposan mindenhol meg tudják nézni. Én már csak azért is kikérnék még egy véleményt! Szívből remélem, hogy minden rendben lesz!
Egy 2 éves és egy 11 hetes magzat anyukája
Te fizetsz, te mondod meg, hogy ki lehet bent. De azért kérdezz rá telefonon, és szükség esetén menj máshova.
Ha a baba egészsége miatt mész, akkor semmiképpen sem kidobott pénz, no persze.. mit tennél, ha mégsem nyugtatnának meg teljesen??!
Kedves Kérdező!
Sajnos ott nem tudom, hogy mennyi hely van és mi a szokás de szerintem bemehetnek mind a 2-en. Nálunk bent volt a férjem, anyám és apám is szóval megszálltuk őket. Azt tanácsolom, ha nem kértél még időpontot akkor kérj és közben kérdezd meg, hogy édesanyád és a párod is bemehet e. Ha kértél, hívd fel őket újra és kérdezd meg úgy. Nem fognak butának nézni. Ezek magánrendelések így azért a 12000 Ft-ért amibe nekünk a lehető legkiemelkedőbb a legempatikusabb "ellátást" és tájékoztatást adtak. Óriás kivetítő "mozizott" a család és közben az ultrahangot végző hölgy mutogatta a szívhangot, a fejét, a szerveit, a nuniját. Pont rajta is kaptuk, hogy mosolyog. Én újra hozzájuk fogok menni mert nagyon rendesek. Utána néztem Gyöngyösön van hozzád a legközelebb! Ha kérdésed van nyugodtan írj! :)
Előző vagyok elfelejtettem, ha van egészségpénztári tagságod (vagy bármelyik rokonodnak, ismerősödnek), akkor elméletileg arra is lehet ezt a vizsgálatot elvégezni.
A 2 éves és a 11 hetes magzat anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!