Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatok 4D-s ultrahangga...

Tapasztalatok 4D-s ultrahanggal kapcsolatban? Érdemes elmenni? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 14:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nekünk sincs felesleges pénzünk úgymond, de a legutóbbi vizsgálaton korai retardációt állapított meg az orvos a babámnál, mondván, hogy 1800 gramm az az alsó határértéknek felel meg a súlyát illetően, persze a jó értéken belül. (Tettem is fel egy ilyen kérdést itt.) Két hét múlva mennem kell vissza kontrollra, de anyukám javasolta, hogy menjünk el egy 4d-s ultrahangra, hiszen az korszerűbb és pontosabb, sokkal több dolgot látnak már rajta. Igazából szinte csak ezért megyünk el, egyébként nem nagyon engedhetjük meg magunknak.
2011. jún. 30. 15:29
 12/23 anonim ***** válasza:

még mindig a 15:15 vagyok

Havonta 12 ezret én sem adtam volna ki, inkább a Babára költöm.

Nyilván nem vagyunk eszementek, hogy több 100.000 ft-ot költsünk uh-ra...nem is tehetnénk meg :(

Mi ennél jóval kevesebbet fizettünk,mert legalább ebben szerencsénk volt

2011. jún. 30. 15:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Én viszont csak 1x mennék, akkor fizetnék ki 12 ezer forintot, így kérdezem, hogy megéri -e az árát?:-) Állítólag itt ahol én lakom, ez a legjobb 4d-s ultrahang, csak jókat írnak róla. Nagyon elismert!
2011. jún. 30. 15:35
 14/23 anonim ***** válasza:

15:15 vagyok megint :)

Ha a baba egészsége miatt aggódtok, akkor mindenképpen!

Nem tudom hol, merre laktok, de próbáljatok olyan rendelőbe menni ahol nem a babamozizás a lényeg.

Orvos legyen ott és ne csak sima "szonográfus"

Kérdezzetek rá mindenre: lepény állapota, köldökzsinór milyensége, agyi áramlás a babánál...ezt mind meg tudják nézni, ha jó a szakember.

Barátnőm a Brendon-ba ment ott, csak olyanokat hallott, hogy nézze, milyen édes kis keze van, de az egészségi állapotáról egy szót sem szóltak :(

Szóval nálatok a mozizás rész már csak plussz élmény lesz és biztos látni fogják azt is, hogy minden rendben van!

Ne izgulj!

2011. jún. 30. 15:40
 15/23 A kérdező kommentje:

Nyíregyházán lakom. A vizsgálatról ezt írják: 2D/3D/4D ultrahangvizsgálat (lelet, fénykép, video, DVD felvétel)

Gondolom akkor ebben minden benne van, nem? Úgy hallottam, hogy a doktor úr felesége készíti a felvételt, de ebben nem vagyok biztos, szerintem Ő is jelen van! Ez majd ott kiderül! :-)

2011. jún. 30. 15:45
 16/23 anonim ***** válasza:

Az első terhességemkor 2x is voltunk, igaz Mi a babamozi miatt. Én Pesten voltam ott minden szervét egytől egyig megmutatta (vese, máj, szív, stb.) elmondod, hogy a vizsgálaton mit mondtak neked és ott megmondják, hogy valóban így van e. Engem anno jobbra balra fektettek a babát is "felrázták", hogy alaposan mindenhol meg tudják nézni. Én már csak azért is kikérnék még egy véleményt! Szívből remélem, hogy minden rendben lesz!

Egy 2 éves és egy 11 hetes magzat anyukája

2011. jún. 30. 18:04
 17/23 A kérdező kommentje:
Én is bízom benne. Egyébként anyukám és a párom is szeretne velem jönni, az gond lenne ha mind a ketten bent lennének velem? Vagy egyszerre csak egy ember jöhet be? Nem tudom, hogy ez hogy működik :)
2011. jún. 30. 18:09
 18/23 anonim ***** válasza:

Te fizetsz, te mondod meg, hogy ki lehet bent. De azért kérdezz rá telefonon, és szükség esetén menj máshova.

Ha a baba egészsége miatt mész, akkor semmiképpen sem kidobott pénz, no persze.. mit tennél, ha mégsem nyugtatnának meg teljesen??!

2011. jún. 30. 18:25
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos ott nem tudom, hogy mennyi hely van és mi a szokás de szerintem bemehetnek mind a 2-en. Nálunk bent volt a férjem, anyám és apám is szóval megszálltuk őket. Azt tanácsolom, ha nem kértél még időpontot akkor kérj és közben kérdezd meg, hogy édesanyád és a párod is bemehet e. Ha kértél, hívd fel őket újra és kérdezd meg úgy. Nem fognak butának nézni. Ezek magánrendelések így azért a 12000 Ft-ért amibe nekünk a lehető legkiemelkedőbb a legempatikusabb "ellátást" és tájékoztatást adtak. Óriás kivetítő "mozizott" a család és közben az ultrahangot végző hölgy mutogatta a szívhangot, a fejét, a szerveit, a nuniját. Pont rajta is kaptuk, hogy mosolyog. Én újra hozzájuk fogok menni mert nagyon rendesek. Utána néztem Gyöngyösön van hozzád a legközelebb! Ha kérdésed van nyugodtan írj! :)

2011. jún. 30. 18:31
 20/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok elfelejtettem, ha van egészségpénztári tagságod (vagy bármelyik rokonodnak, ismerősödnek), akkor elméletileg arra is lehet ezt a vizsgálatot elvégezni.

A 2 éves és a 11 hetes magzat anyukája

2011. jún. 30. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!