Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok a kismama...

Mit gondoltok a kismama bandázsról (kismama övről)?

Figyelt kérdés

Ha valakinek van ilyen kérem ossza már meg velem a tapasztalatait. Érdemes venni, vagy neten rendeljek inkább? Kényelmes, a régi nadrágjaimhoz tudom hordani?

Előre is köszönöm, minden véleményre kíváncsi vagyok.

2011. jún. 30. 12:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a hozzászólásokat, de én varrtam magamnak, 800 Ft-ból 2 db-ot :)

Fehér elasztikus pamut anyagot vettem, hozzámértem egy tapadós pántos trikómhoz, a hosszát meg hosszabbra hagytam, hogy a terebélyesedő pocakom befedje :).

A szoknyáimat is tudom vele hordani, a póló alól így nem lóg ki a pocak, a gatyáimat is megtartja (alul direkt szűkebbre varrtam, tehát kicsit "váza" alakúra, hogy felül és alul is tartson, de a hasamnak legyen hely).

Azért vettem fehér anyagot, mert az mindenhez megy,könnyű mosni, foltot eltávolítani, nem szívja ki a nap.

Most vagyok 31 hetes, iszonyat nagy a hasam, augusztusra vagyok kiírva, de szuper a bandázs, tényleg 800 Ft, és csak leszegtem a tetejét, alját, és oldalt összevarrtam, nem volt egészen 20-25 perc a 2 öv elkészítése.

mindamellett, hogy nem kellett új ruhákat venni azért volt jó, mert így változatosabban tudok öltözni, nem csak 2 kismamaszoknyát meg 1 nadrágot hordani, kényelmes.

Ha van esetleg kérdésed, szívesen válaszolok, nem vagyok varrónő, de mégis sikerült :)!

üdv: 13 hós anyukája és 31 hkm

2011. jún. 30. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Én télen szültem,és jól jött a hidegben,és a többi nem terhes nadrágokhoz is fel tudtam venni.(eltakarta a nem felhúzott cipzárt) :)
2011. jún. 30. 13:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Mivel az én méretemben nincs kismamanadrág, ezért vettem bandázst. 25 hetes terhes vagyok és még mindig a régi nadrágjaim hordom. Vettem egy fehér és egy fekete bandázst. A fekete annyira nem (ez mamas&papas-ból való) de a fehér (ebay-es) nagyon jól megtartja a nadrágjaim. Még a farmeromat it. Én állandóan viselem, ha kimegyek az utcára.
2011. júl. 1. 10:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Még nem tudtam eldönteni, hogy vegyek-e vagy sem. Azért köszönöm, hogy megosztottátok velem tapasztalataitokat. Mindenkinek kellemes babavárást és könnyű szülést kívánok.
2011. júl. 1. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!