Mit gondoltok a kismama bandázsról (kismama övről)?
Ha valakinek van ilyen kérem ossza már meg velem a tapasztalatait. Érdemes venni, vagy neten rendeljek inkább? Kényelmes, a régi nadrágjaimhoz tudom hordani?
Előre is köszönöm, minden véleményre kíváncsi vagyok.
nem olvastam el a hozzászólásokat, de én varrtam magamnak, 800 Ft-ból 2 db-ot :)
Fehér elasztikus pamut anyagot vettem, hozzámértem egy tapadós pántos trikómhoz, a hosszát meg hosszabbra hagytam, hogy a terebélyesedő pocakom befedje :).
A szoknyáimat is tudom vele hordani, a póló alól így nem lóg ki a pocak, a gatyáimat is megtartja (alul direkt szűkebbre varrtam, tehát kicsit "váza" alakúra, hogy felül és alul is tartson, de a hasamnak legyen hely).
Azért vettem fehér anyagot, mert az mindenhez megy,könnyű mosni, foltot eltávolítani, nem szívja ki a nap.
Most vagyok 31 hetes, iszonyat nagy a hasam, augusztusra vagyok kiírva, de szuper a bandázs, tényleg 800 Ft, és csak leszegtem a tetejét, alját, és oldalt összevarrtam, nem volt egészen 20-25 perc a 2 öv elkészítése.
mindamellett, hogy nem kellett új ruhákat venni azért volt jó, mert így változatosabban tudok öltözni, nem csak 2 kismamaszoknyát meg 1 nadrágot hordani, kényelmes.
Ha van esetleg kérdésed, szívesen válaszolok, nem vagyok varrónő, de mégis sikerült :)!
üdv: 13 hós anyukája és 31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!