Mit gondoltok a kismama bandázsról (kismama övről)?
Ha valakinek van ilyen kérem ossza már meg velem a tapasztalatait. Érdemes venni, vagy neten rendeljek inkább? Kényelmes, a régi nadrágjaimhoz tudom hordani?
Előre is köszönöm, minden véleményre kíváncsi vagyok.
Régi nadrághoz nem jó, nekem sem tartotta meg.
Viszont én szerettem használni kismamanadrázhoz is, ha nem volt hozzá elég hosszú a felsőm. Mégiscsak jobban néz ki, mint a kismamanaci betétje, ha kilóg.
Én szerettem/szeretem. Főleg hűvös időben hordtam még a nadrágjaimhoz. Nem akartam pénzt kiadni kismama nadrágra. Egyébként nem megtartás céljából hordtam, hanem azért, hogy ne látszódjon, hogy nincs begombolva a nadrág, meg a zipzár is lent van. A nadrágjaim egyébként nem csúsztak le. Most így a jó időben pedig csak akkor használom, ha nincs már tiszta hosszabb fazonú pólóm (még mindig a régieket hordom), és így nem látszik ki a pocakom. Mert ugye a rövidnadrágot meg a szoknyát csak a hasam alatt tudom hordani. Összességében nekem egy nagyon hasznos ruhadarab!
37 hkm
Sokan szeretik, de nekem nam valt be.
Ket fajtat is vettem, egy dragabbat, olcsobbat, mindketto eleg rugalmas anyagu volt, a legkisebb meret. De rajtam igy is csuszott, nem tartott semmit sem, allandoan igazitottam. A derekamnal is elallt egy kicsit.
Igaz, en vekony vagyok es a pocakom sem volt nagy, lehet, hogy emiatt.
én úgy tudom,hogy nem is feltétlen az a célja,hogy megtartsa a nadrágot,hanem hogy takarjon!
bár nekem sikerült olyat vennem ami a kétoldalánál megvolt erősítve,ezért nekem egészjól megis tartotta a nadrágot.
12:40-es vagyok.
Nekem sem a nadragot kellett volna tartania, mert volt kismamanadragom. Viszont terhesseg alatt vegig hutohazban dolgoztam, ezt kifejezetten melegites miatt kellett volna hordanom.
De sajnos magat sem tudta megtartani, mindig csuszott le, volt rajtam meg harom reteg ruha, nem birtam allandoan igazgatni.
Vegul en inkabb egy hatalmas salat tekertem korbe magamon es megkotottem a rojtoknal masnira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!