Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik a kaparás?

Hogyan zajlik a kaparás?

Figyelt kérdés
Érzéstelenítésben vagy hogyan csinálják?
2008. febr. 25. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Más írta itt-nekem még nem volt-hogy altatásban csinálják. Ha jól tudom, ha még nem szültél, előtte éjjelre adnak egy méhnyaktágitót, az igen kellemetlen, de maga a műtét nem fáj. Utána lehet menses szerű fájdalom a hasban , de ez sem mindenkinek.

Remélem ír neked olyan is, aki átélte, talán ő pontosabb lesz.

2008. febr. 25. 16:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Én már szültem.És szülés utáni kaparásra gondolok.
2008. febr. 25. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem sajnos missed ab. volt elhalt terhesség miatt.

Mivel még nem szültem éjszakára felhelyezték a tágitot, ezt kb 1-2 perc alatt felteszik, ami egy kicsit kellemetlen. Aztán nem szabad felkelni az ágyból mert szédülhetsz, és én gyógyszert is kértem mert görcsölni kezdett a hasam. Aztán másnap altatásban kb 20 perc alatt megcsinálják a mütétet. A mütét után már nem fájt annyira a hasam mint mikor a tágitot felrakták. Még aznap este v. másnap reggel hazamehetsz.

2008. febr. 25. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha már szültél akkor csak reggel kell bemenned a kórházba, előtte persze nem szabad enned és innod és ugyanugy altatásban csinálják, de Neked nem kell tágitot felhelyezni.
2008. febr. 25. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem szültem,hanem elvetéltem,és reggel kellett bemennem,nem kaptam tágítót,és altatásban csinálták.
2008. febr. 25. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:
A méhszájat vaspálcákkal tágítják. Általában ahány hetes terhes vagy, annyi pálca kell hozzá. Tehát nem érdemes a 12. hétig halogatni. A tágítás után egy éles kanállal átkaparják a méhedet. Ezzel eltávolítják a babát és a méh nyálkahártyáját.
2008. febr. 26. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Missed ab-om volt, mert nem maradt meg a 6 hetes babám és már előtte 2x szültem is. Reggel mentem be a kórházba és rövid, intravénás altatásban csináljták a műtétet. Curette canállal és vákumszívóval is. A műtőig a saját lábamon mentem el, majd 20 perc után kitoltak az ágyamhoz, ahol még 2-3 órát kómáztam. Kicsit szédültem is, de túl lehet élni. Utána már csak 2 napig vérezgettem és a hasam sem fájt, pedig műtét előtt nagyon sokat görcsölt!

Ha neked szülés után csinálják, akkor lehet, hogy valami még maradt odabent és lehet, hogy csak vákumot használnak. Kérdezd meg az orvosodat ő majd megnyugtat!

A legjobbakat!

2008. febr. 26. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már ilyet kérdezel,kicsit szebben is megfogalmazhattad volna.(pl.abortusz)
2013. jan. 30. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!