Az örökbeadás mennyire jó megoldás?
Figyelt kérdés
Sok ilyen tanácsot olvasok, mikor nehéz körülmények mellett, vagy tiniként teherbeesnek és nem tudják, mit tehetnének. Elméletben nagyon jónak tűnik, de csak ha magamból indulok ki, sajnos nem tudnék a végén megválni a babámtól. Mások is így vannak vele? Tudom, hogy önzés, de ez egy ösztön is egyben. Akit 9 hónapig szerettem, vigyáztam rá, hogyan adhatnám oda másnak? Tudom, hogy a baba érdekeit kell nézni, de közületek hányan tudnák megtenni, őszintén?
A kérdés természetesen csak elméleti, de sajnos van akinek nem.
2011. jún. 29. 13:10
11/14 anonim válasza:
19 éves egyetemista voltam, védekeztünk (óvszer+pharmatex) mégis becsúszott. 14 hetes volt, amikor az éves rákszűrésen közölte a doki. A srác onnantól kezdve nem ismert meg. Gyűlöltem az egész világot. Nem is láttam a babát, a kórházból már az örökbefogadó szülők vitték haza. Nem nyílt örökbefogadás volt. Nem bántam meg, mert ahol most van, ott szeretik.
12/14 anonim válasza:
Én biztos nem adnám örökbe! Ha véletlenül most becsúszna mindenképp elvetetném!
13/14 anonim válasza:
tisztelem becsülöm azokat akik végig birják csinálni ezt a csodás 9 hónapot és utána meg válnak tőlük.persze tuti nagy fájdalom nekik de minden tiszteletem az övéké.én a 3.babámat várom és nem tudnám elképzelni hogy m,ikor kibujik odaadjam valaki másnak
14/14 A kérdező kommentje:
14:41! Jól tetted, másoknak biztos nagy öröm a babát nevelni sajátként.
2011. jún. 29. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!