Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki a terhessége...

Van itt olyan aki a terhessége alatt elvesztette a férjét, párját?

Figyelt kérdés
Hány hetesek voltatok? Hogyan sikerült túllépnetek ha sikerült?
2011. jún. 29. 12:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
mit történt a barátnőd férjével ha megkérdezhetem?
2011. júl. 4. 14:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó,

bocs az off-ért, de adja az Isten, hogy Te ne kerülj bele sem egyik sem másik helyzetbe. Nem kívánnék ilyet a legnagyobb ellenségemnek sem.

2011. júl. 4. 14:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Bocs, nem utolsó, hanem 14:34 - es.
2011. júl. 4. 14:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 14:46-os! Én nem bántásból írtam amit írtam, nekem sok évem lett keserves a szüleim viszonya miatt...Mi a párommal most várjuk az első babánkat és sajnos a szüleim viszonya miatt én sokszor meglehetősen pesszimista módon állok hozzá a kapcsolatomhoz, pedig a párom nagyon szeret és nagyon jó ember. De én folyton bizalmatlan vagyok Vele azért mert egy ilyen házasság "modell" volt annyi éven át a szemem előtt. Láttam ahogy Édesanyám szenvedett és tudom, hogy az tönkretette az életét az amin keresztülment. Úgyhogy nem vitatom, hogy borzalmas érzés lehet ez, bár hála Istennek ilyen helyzetbe nem kerültem még, de láttam épp eleget ilyen fajta házasságból ... És még mindig fenntartom, hogy egy haláleset azért mégis tragikusabb!
2011. júl. 4. 14:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves 14:27-es, egy cipőben járunk sajnos, a kisfiam is 2,5 éves.
2011. júl. 4. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy régebbi osztálytársam vesztette el a férjét, mikor talán 4 hónapos terhes volt ,autóbalesetben. Akkor már nem tartottuk a kapcsolatot, mert más utakat jártunk, de ledöbbentett a hir, amikor megtudtam. A barátnőm egy életvidám, őszinte, egészségmániás, igazi jó ember, és pont vele történt meg. Tulajdonképpen 5 év telt el, hogy megtudtam, és beszéltem róla vele, és azt mondta, teljesen összeomlott, hetekig sirt, de a babájára kellett gondolni, és azt tartotta benne a lelket.

Utána még évekig össze volt törve, a kissrácon is meglátszott, viszont egyszer csak jött valami, talán a megértés, az idő, és most boldogok az új párjával és minden rendben. Ott is van egy gyerek, tőle is van, szóval,

amit tehetsz szerintem, hogy nem erőltetsz semmit.Azt biztosan érzi, hogy baba egészségére is gondolnia kell, aztán meg legyél mellette, ha szükséges. Az idő majd megoldja. Vigasztald meg. persze ne azzal rögtön,hogy majd lesz más. Ez örökre vele marad, mert a gyereke apja, és büntudata van, amiér a gyerekének az apját nem tudja odaadni neki, valahogy igy.

2011. júl. 4. 16:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerek ilyen embert szerencsére.

Viszont nekem kamaszkoromban az volt a legnagyobb félelmem, hogy terhes leszek idő előtt. Most, 23. hetes kismamaként pedig rémálmaim szoktak lenni arról, hogy a párommal valami történik, és el kell válnunk, akár hosszabb időre, akár örökre. Talán nincs is más dolog az életben, amitől ennél jobban félek jelenleg. Nem élném túl.

22/L

2011. júl. 4. 17:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom nagyon :( Ha emlékeztek még Kaszás Attilára, az ő felesége volt terhes, amikor ő meghalt. Azóta megszületett a baba, ha jól tudom kislány. Nehéz lehet terhesen is, anyaként is, meg majd a gyermeknek is, hogy nem ismerhette az édesapját. Csak azzal tudunk az ilyen szerencsétlen sorsú embereken segiteni, ha együttérzésünkről biztositjuk, és ha kell mellette állunk amikor szüksége van rá. kitartást kivánok neki és egészséges kisbabát.
2011. júl. 4. 18:33
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Annak viszont örülök hogy nem történt senkivel ilyen szerencsétlenség.

A bnőm férje külföldön dolgozott.(amerikában) hazajövetele előtt 2nappal autóbalesetben halt meg :(

2011. júl. 4. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!