Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire lesz szükség az újszülött...

Mire lesz szükség az újszülött baba ápolásához?

Figyelt kérdés
Néhány hét múlva megérkezik a kisfiunk. A babaápoláshoz szükséges cuccokat még nem vettem meg. Elég tanácstalan vagyok. Az egyértelmű, hogy kell pelus, popsitörlő és popsikrém. Valamilyen fürdető, babaolaj. De mi az amit a gyógyszertárból érdemes beszerezni? Mi kell még ezeken kívül?
2011. jún. 29. 10:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom, van-e steril fültisztító, de a köldökcsonkhoz először mi steril vattát használtunk, később fültisztítóval töröltem ki neki(auchanban vettük). Az alkohol úgyis elpusztítja a bacikat, ne aggódj!

Első napokban, ha leesett a textilpelus otthon a földre, már raktam is mosásba! Most pedig, ha az utcán ledobja a rágókát, leporolom és mehet vissza a kezébe! :D

Első gyereknél sterilizálod a cumit, ha leesik.

Másodiknál lemosod a csap alatt.

Harmadiknál lenyalod és visszaadod.

Negyediknél megy a földről a szájába! :D

2011. jún. 29. 11:01
 12/12 A kérdező kommentje:

10:55-ös válaszadó.

Nagyon igazad van. Próbálom a legtöbbet kihozni majd a helyzetből és nem pánikolni.

2011. jún. 29. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!