Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan serkenthetem a babámat...

Hogyan serkenthetem a babámat a mozgásra CTG elöt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 05:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy az evés-ivás segít, főleg csokit, kakaót/forró csokit szokták ajánlani.

Hát, nekem ezek a praktikák nem jöttek be sosem, és az sem, ha mozogtam (sétálgattam, hajolgattam, guggoltam) előtte... Mindkét lányom már pocakban is önfejű volt :)

Emlékszem, egyszer egy iszonyú hangos dudával is "besípolt" a szülésznő CTG-n, én majdnem szívrohamot kaptam tőle, gyerek meg kb. moccant egyet, és aludt tovább békésen...

2011. jún. 29. 05:29
 2/10 anonim ***** válasza:
A terhesség alatt nem tudtam semmi szénsavasat inni, mert azonnal magas lett a savam. Mire CTG-re került a sor, kénytelen voltam meginni, mert a kisasszony csak akkor volt hajlandó mozogni, + CTG alatt megettem 1 kapucínert:)) (csak ez a csoki volt hatásos).
2011. jún. 29. 05:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Ctg előtt fél órával, csoki, és egy kis kóla. Nekem mindig bejött. A kórházban 4 hétig mindennap kellett csinálnunk, mindig jó lett a görbém, olyan jól elbulizott bent a kislányom. :)
2011. jún. 29. 05:49
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat
2011. jún. 29. 05:49
 5/10 anonim ***** válasza:
sport szelet vagy kóla szokott segíteni
2011. jún. 29. 07:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a múltkor ittam 7kor egy tejeskávét (instant, inkább kávés tej..), meg icetea-t.... Vissza kellett mennem, mert folyamatosan mozgott, végig 180 körül volt a pulzusa...

Az előtte lévőn meg akkor moccant meg, mikor a szülésznő meglökdöste...

A harmadikon mér eltalálta az arany középutat :D

2011. jún. 29. 07:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindig rosszak voltak az NST-im, a végén már rám se tették a tappancsokat amíg nem ittam kólát ami nem light (tehát rendes cukros kólát kellett innom).
2011. jún. 29. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem nincs szükségem igazából semmire, mert maga a szívhang hallgatása totál felpörgeti a babámat. Múlthéten voltam először és annyiszor arrébb mászott, meg akkorákat rugdosott, hogy majdnem szóltam, hogy most hagyjuk abba, mert nem tetszik neki. Persze ezt nem tehetem meg :( Voltál már amúgy? Mert lehet, hogy neked is így reagálna.

4D előtt volt olyan, hogy nagyon készültem mindennel, hogy mozogjon. Éhesen mentem oda, megettem egy tábla csokit, meg ittam colát is, de meg sem mozdult a kisasszony! Csak a kezeit váltogatta, hogy melyikkel takarja el az arcát...

2011. jún. 29. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Tegnap volt a második ctg-m, az elsőt végigaludta a baba, nem is ettem/ittam előtte semmit.

Tegnap komoly arzenállal készültem: multivitaminos Cappy (ezt ajánlották), Milky Way ctg előtt 10-15 perccel, közben tejeskávét iszogattam, ettem 2 kocka Update epres csokit. Sikerrel jártam, telis-tele szórta a gép mozgást jelző vonalakkal a papírt.

2011. jún. 29. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Az enyém a muffinra indul be. Nagyon szereti :P
2011. jún. 29. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!