Is-is. Undorító, hogy valakit a születése előtt megölnek, de azt se lehet, hogy mondjuk egy 16-17 éves csajnak még gyereke legyen.
2009. márc. 26. 15:54
2/28 anonim válasza:
Nem ítélem el. Szerintem engedélyezni kéne.
2009. márc. 26. 15:58
3/28 anonim válasza:
Elgondolkodtató kérdés, helyzettől függ. Persze hogy nem normális ha valaki 16 évesen szül -sajnos van olyan rassz, ahol ez normális.....- hiszen akkor még az anya is gyerek. Nem mondom, hogy ilyenkor elfogadható, de inkább, mint hogy két vagy több élet is tönkremenjen. De ha a magzat szemszögéből nézzük, akkor gyilkosság, és nincs joga senkinek sem életet elvenni.
Egyébként egyetlen helyezt, amikor elfogadnám az az, ha a magzat súlyosan beteg.
2009. márc. 26. 15:58
4/28 anonim válasza:
keresztanyámnak nagy nehezen összejött egy baba, és mégis el kellett vetetnie egészségügyi okokból. másik ismerősöm meg elvetette mert neki még nem kell baba. igazságtalan az élet.
2009. márc. 26. 15:59
5/28 anonim válasza:
Hát én nagyon szigorúan kezelném pl a nemi élet elkezdését is.
miaz hogy 14-16évesek kefélnek már javában.? az ien csajokat srácokat felkötném. omg..
ha meg én csinálnám az abortuszt nemcsak őt ölném meg hanem a leendő anyát is..
ennyit erről.
lehet h nemfog tetszeni nektek ahogy most leírtam de miért ne tehetném meg ha elvette 1 gyerek életét.? akiből akár zseni is lehetett volna.
17/F
2009. márc. 26. 16:01
6/28 anonim válasza:
Nem, de nem is támogatom.
Ha valaki anyagilag nem engedheti meg magának, inkább elmegy abortuszra!
És 20 év alatt mondjuk KÖTELEZŐVÉ tenném az abortuszt, hisz a 20 év alattiak is még gyerekek.
Le lehet pontozni, de ez a véleményem!
2009. márc. 26. 16:03
7/28 anonim válasza:
nem tudom kedves előttem válaszoló mit tennél, ha veled így 17 évesen történne baleset, a lány terhes lenne.. az tuti hogy te meg a gondolom hasonszőrű 16-17 barátnőd (ha egyáltalán van)nem lennétek képesek felnevelni egy gyereket
erről ennyit
2009. márc. 26. 16:03
8/28 anonim válasza:
bocs, az előttem előttinek
2009. márc. 26. 16:04
9/28 anonim válasza:
teljes mertekben mellette vagyok, es kifejezetten felhaboritonak tartom amikor valaki vereszaju modon neha csak azert mert meddo mellette van, es nem gondolja at a dolgokat.
2009. márc. 26. 16:04
10/28 anonim válasza:
Az, hogy ha teherbe esnék, bármi is a következménye, bevállalnám az abortuszt. Munkanélküliként semmi szükségem egy gyerekre, mert sosem tudnám biztosítani számára azt, amit megérdemelne (pl. ételt az asztalra, ruházni, játékokat stb.). 24 vagyok, de még nem volt rendes munkahelyem és onnantól kezdve, hogy vkinek gyereke van, el is felejtheti, hogy valaha is lesz rendes munkája...A gyereket meg el kell tartani vmiből...Mert ugye nem sok olyan pár van, aki a gyerek után is együtt marad...Nem véletlenül gondolom így...Látom a saját családomban, hogy megy ez a pasiknál...Megcsinálják a gyereket, eltelik pár hónap, félrekefélnek aztán otthagyják az anyát a gyerekkel és nevelje, ahogy akarja...Na nekem erre semmi szükségem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!