Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma csináltam egy tesztet és...

Ma csináltam egy tesztet és terhes vagyok (4 hét)! Hétvégén viszont indulunk sielni - a nagy kérdés, hogy most mit csináljak? Minden mehet ugyanúgy, mint eddig?

Figyelt kérdés
2008. febr. 25. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Ha vigyázol magadra, persze, meneht.-)

És gratulálok!!!

A lényeg, hogy vigyázz magadra, ne erőltesd meg magad!! Csak annyit mozogj, ami még jól esik, ne fáradj el nagyon. És próbálj meg nem elesni.

Biztos, kicsit lazábbra kell fognod, mint eddig, de azért mozogni lehet.-)

De tényleg vigyázz!!.)

Boldog babavárást és jó utat.-)

2008. febr. 25. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
vigyázz az elesésekkel.
2008. febr. 25. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem minél előbb menj el orvoshoz, vizsgáljon meg, ő biztos el fog látni tanácsokkal
2008. febr. 25. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Semmi gond nem lesz!

jó utat! és Gratula!

2008. febr. 25. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
Gratule neked, sok sikert! Szerintem nem baj, hogy mész sielni, csak tényleg nwe essél sokat.
2008. febr. 25. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Szia

Nekem szt mondta az orvos,h mehetek sielni /akkor 5 hetes kismama voltam/es semmi baj nem lett.

Nekem azt mondta,h minden mehet ugyan ugy mint elotte,de azert jobb lenne,h a Te orvosod is aldasat adna ra,hiszen akkor fogsz teljesen megnyugodni szerintem.

Boldog babavarast

2008. febr. 25. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ugyanebben a cipőben jártam, hogy snowboardozni indultunk . Nekem azt mondta a Doki hogy próbáljak meg most Babura figyelni, és vigyázzak magamra , lehet jövőre is menni.

Én úgy gondolom hogy saját hibámból nem biztos hogy elesnék, de ha más nekem jön az tán még rosszabb is. Szerintem pihenj élvezd a terhességed, mész majd jövőre

2008. febr. 25. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja és boldog babavárárst. :)))
2008. febr. 25. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell eldöntened, de ebben az időszakban még nagyom sérülékeny a baba. Lehet hogy bizol magadban, de sok amatőr is van a pályán, és ráadásul még nem is látják rajtad hogy babát vársz. Mi is megyünk 2 hét mulva, de én nem is viszem a deszkámat. Majd nagyokat sétálok, olvasgatok, pihenek, majd jövőre már snowboardozhatok talán. ( ha a kicsikém is úgy akarja).

16 hetes kismama

2008. febr. 25. 20:11
 10/10 anonim válasza:
100%

Szia !

Én nem javasolnám.Tavaly én is elmentem sielni a terhességem kb 4-5 hetes lehetett . Nem estem el ,minden jól ment 1 héttel késöbb mégis megszakadt a terhesség.

Nincs semmi okom ,hogy összefüggést keressek de....

Mostanában pedig olvastam,hogy az első harmadban kell a legjobban vigyázni pedig olyankor az ember még szívesen futkározik,sielget.

üdv.22 hetes kismama

2008. febr. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!