Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetnék az állandó...

Mit tehetnék az állandó kívánósság ellen?

Figyelt kérdés
Egyfolytában ennék, és folyton kívánom a kaját.Mitől lehet, és mit tehetnék ellene?Az a nagy probléma, hogy mégcsak 8 hetes vagyok, de már 3 kilót híztam.
2011. jún. 28. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:

edd amit kivánsz

ne vond meg magadtól és a babától sem

2011. jún. 28. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit ne vonj meg magadtól!Erre ráérsz majd akkor ha megszültél és már nem szoptatsz.Egyél mindent amit megkívánsz.Nálam nem volt ilyen, ha kívántam is valamit, ettem egyszer és elég volt.Illetve egy valami nagyon hiányzik a COLA, de azt ilyenkor töménytelen mennyiségben nem ajánlják.27 hetes vagyok és úgy 7-8 alkalommal ittam egy pohárral.Egy a lényeg.Te érezd jól magad és tudat alatt tudni fogod hogy mi jó neked és a babának is.
2011. jún. 28. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem törvényszerű, hog ilyen ütemben fogsz hízni és hogy az étvágyad is megmarad. Nincs semmi amivel lekötöd magad napközben? Így talán kevesebbet nasizol. Vagy próbálj meg keveset enni vagy olyan dolgokat amelyek annyira nem hízlalnak, van sok gyümi nyáron esetleg azokat, csinálj magadnak friss joghurtos salit, felvágotta, csirkemellel, hátha betudod csapni a gyomrod. Vannak akikről a terhesség alatt felszedett kilók leperegnek, mások sajnos küzdhetnek vele évekig, bár nem szépségverseny a terhesség, de gondolom Te is szeretnél csinos anyuka maradni, próbálj meg a híúságodra hatni:) Boldog babavárást!
2011. jún. 28. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kevesebbet enni mert nem igaz hogy a baba elől vonod meg az ételt. A babának sokkal rosszabb az ha az anya mindent megeszik amit csak lát és utána jól meghízik mert ez az ami árt a neki. Ha úgy érzed sokat ettél akkor mozogj egy kicsit, nem kemény tornára gondoltam de egy hosszabb séta pl. a parkban nagyon jót tenne.
2011. jún. 28. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj szegény.

Ugyan ez volt velem az első terhességemnél,és senki nem értette hogy milyen erős ez az inger vagy mi.

Teljesen kikészültem,míg végül úgy döntöttem nem érdekel,eszek,amit akarok.

Csak az a baj,hogy í végére 25 kg-ot szedtem fel,ami önmagában is sok,hátmég ha ahoz viszonyítom,hogy normál állapotomban 50 kg voltam.

Tény,hoyg most a második terhességem alatt nincs ennyire erős kívánás érzésem,azért így is tudok enni bőven.

De most könnyebb dolgom van mert épp gyümölcs szezon van,így míg az első terhességnél egy sütit kaptam be amikor megkívántam valami édeset,most egy-két szem nektarint eszek (erre kattantam rá,de lehet bármi más ami bejön neked).

Hidd el,érdemes odafigyelni,és ha csak egy kicsit is visszafogni magad,mert irtó sok szövődménye lehet ha nagyon elhízol,és arról nem is beszélve,hogy nekem teljesen szétreped a bőröm,körbe a hasamon,combomon,csípőmön,fenekemen. Végig,mindenhol.

És mindez az utolsó 1 hónapban történt,tehát valószínű,hogy ha nem hízok ennyit,akkor megúsztam volna!

2011. jún. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!