Mit tehetnék az állandó kívánósság ellen?
edd amit kivánsz
ne vond meg magadtól és a babától sem
Jajj szegény.
Ugyan ez volt velem az első terhességemnél,és senki nem értette hogy milyen erős ez az inger vagy mi.
Teljesen kikészültem,míg végül úgy döntöttem nem érdekel,eszek,amit akarok.
Csak az a baj,hogy í végére 25 kg-ot szedtem fel,ami önmagában is sok,hátmég ha ahoz viszonyítom,hogy normál állapotomban 50 kg voltam.
Tény,hoyg most a második terhességem alatt nincs ennyire erős kívánás érzésem,azért így is tudok enni bőven.
De most könnyebb dolgom van mert épp gyümölcs szezon van,így míg az első terhességnél egy sütit kaptam be amikor megkívántam valami édeset,most egy-két szem nektarint eszek (erre kattantam rá,de lehet bármi más ami bejön neked).
Hidd el,érdemes odafigyelni,és ha csak egy kicsit is visszafogni magad,mert irtó sok szövődménye lehet ha nagyon elhízol,és arról nem is beszélve,hogy nekem teljesen szétreped a bőröm,körbe a hasamon,combomon,csípőmön,fenekemen. Végig,mindenhol.
És mindez az utolsó 1 hónapban történt,tehát valószínű,hogy ha nem hízok ennyit,akkor megúsztam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!