Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor lehet orvost...

Most akkor lehet orvost fogadni vagy sem?

Figyelt kérdés
Tanácsadásra kötelező ahhoz járnom aki a mi körzetünkben van (SZTK-ba), amúgy meg ha valamit meg szeretnék tudni el kell mennem maszekba a nődokimhoz akihez amúgy járok, mert a "kötelező" doki nem mond semmit. Jó mi? Ja és maszekba megkérdeztem az orvost és azt mondta nem lehet orvost fogadni.
2009. márc. 26. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Én magánorvoshoz járok. Nála szültem 8 évvel ezelőtt a fiamat, és most is nála fogok szülni! Nem tudom hol laksz, de szerintem bárki fogadhat orvost, nem kötelező az sztk-s orvosnál szülni. Ezért vannak a magánrandelések.
2009. márc. 26. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ilyet még nem halottam!Én Augusztusban szültem, és magán dokihoz jártam, ő pecsételt a terheskönyvemben is és ha nem lett volna épp szabin akkor nála is szültem volna.Nekem senki nem mondta hogy kötelező a körzeti Sztk-ba járnom.A védőnőm is csak ajánlotta, hogy oda járjak, mert így nem kell kidobnom azt a rengeteg pénzt.
2009. márc. 26. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Orvost mindenhol lehet fogadni, egyedül a szülésznő fogadását nem engedélyezi néhány kórház.
2009. márc. 26. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor itt az ellenpélda: Veszprém Megyi Kórház, nem lehet orvost fogadni. 2004 nyarán egy fiatal, túlterhelt főorvos halála miatt tiltotta meg az igazgató úr. Az elmúlt hónapokban is többször ettől volt hangos a sajtó, mert a döntést megtámadta valamelyik szervezet! Hogy végül mi lett a vége, már nem is tudom.

Szerintem hidd el, amit a dokid mond, mert mi az ország különböző pontjairól eltérő válaszokat tudunk csak adni!

2009. márc. 26. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Helyileg kell érdeklődni, mert különböző a szabályozás.
2009. márc. 26. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

2007 ben szültem de volt fogadott dokim.

és fogadott szülésznőm is

Merre laksz?

2009. márc. 26. 14:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat mindenkinek. Egyébként Nagykanizsáról írtam. Akkor jól tudtam,h Veszprémben sem lehet orvost fogadni.
2009. márc. 26. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!