Ilyen későn lehet orvost fogadni?
Az előző szülésem elég "problémás" volt, másodjára megnyugtató lenne egy fogadott orvos. Viszont nem szeretnék magánrendelésre járni és fizetni (talán a "kiszemelt" dokinak nincs is), mert anyagilag nem tudjuk megtenni, ill. a körzeti nagyon rendes, megbízom benne, csak ő nem "szüleszt". Igazából elsőnél simán császárra lett volna szükség, de ott már késő volt. Aztán hála Istennek és az orvosnak és a szülésznőknek, minden rendben alakult. Viszont most arra gondoltam, hogy 30. hét után megkeresném az előző orvosomat, akinél szültem és "konzultálnék" vele, hogy mégegyszer ilyen ne forduljon elő. (Nekem mindegy, hogy szülök, csak ne legyen gond).Akkor nem fizettem neki, ügyeletes volt. Vagy az már késő? Szerintetek??
Még az 1. trimeszterben vagyok, addig összespórolnánk a tarifát.
Lényegében megpróbálhatod, ha ő nem tud vállalni, esetleg ajánlhat egy kollégát.
Nagyban függ attól, hogy mennyire pénzéhes a doki és mennyi kismamája van arra az időre, amikor te is esedékes lennél.
Mi pont benn voltunk a dokimnál (októberben), amikor hívta egy kismama, hogy nála szülne, de nem vállalta, mert decemberre így is 15 kismamája volt. Átirányította egy kollégához ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!