Első uh-omon 5hetesen s 3naposan mit fogunk látni?
Én 5+2 voltam,és csak petezsákot látott a doki.
Utána 8+2 kellett újra menni,addig azt hittem megőrülök.
Szia!
Elhiszem, hogy izgulsz! :)
Nekem 5+5 naposan volt már szívhang, de minden terhesség más.
Lehet, hogy Nálatok is zakatol már majd a szíve, de az is lehet, hogy petezsákot és szikhólyagot lát majd a doki!
Szorítok holnapra, de azért próbálj meg aludni egy kicsit!
:)
Majd írj, hogy mit láttatok!
Sziasztok
Ilyenkor még kb.csak petezsákot látnak majd később látni a babát.Ez még nagyon korai terhesség. Általában a 8.hét környékén szokták vissza hívni az embert és akkor már lehet látni a magzatot.
Nekem is így volt ahogy leírtam.
Most 19hetes kis mami.
23:05 vagyok
Voltál orvosnál?
Mit láttatok? :)
hello mindenki!
voltam tegnap este,megerősitette a doki h van egy méhen belüli terhességem,de még ugye nagyon az elején vagyunk, s egy fekete pacát láttam csak:) kb amit az első linken kaptam:)
2hét mulva kell visszamennem,addigra lesz szivhang is ha minden jól megy s onnantól lehet igazán örülni.
Gratulálok!
Én is teljesen így vagyok, mint te.:)
no akkor egyidősek vagyuk kb, ez klassz!!
nagyon izgatott vagyok én is,alig várom h elteljen a 2 hét!
mondjuk nekem a második babám, smár tudom milyen az, de akkor is nagy izgalommal tölt el:) s mivel itthon vagyok a nagyfiammal ő 13hónapos igy elég gyorsan pörögnek a napok...majdcsak eltelik valahogy ez pár nap...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!